Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα κακόβουλα σχόλια που την ενόχλησαν και η αποστομωτική απάντησή της!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα κακόβουλα σχόλια που την ενόχλησαν και η αποστομωτική απάντησή της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει αυθόρμητες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και δεν «μασάει τα λόγια της» αφού απαντά ακόμα και στα πιο κακόβουλα σχόλια των followers της!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day σε συνέντευξη που έδωσε δεν δίστασε να αποκαλύψει ποια σχόλια την έχουν ενοχλήσει πραγματικά και πώς αντιδρά σε αυτά!

Δεν νιώθεις καμιά φορά εγκλωβισμένη μέσα σε αυτή την αψεγάδιαστη δημόσια εικόνα σου, πιεσμένη να την προστατεύσεις;

«Δεν πιέζομαι ιδιαίτερα. Απλώς με τα χρόνια έμαθα να προσέχω, να φιλτράρω κάπως τα πράγματα. Πέρσι, για παράδειγμα, μες στην καραντίνα, μια μέρα που είχα φτιάξει πίτσα για πρώτη φορά και ήμουν χαρούμενη, ανέβασα μια φωτογραφία μου στο Instagram. Και επειδή έτυχε να φοράω σορτσάκικαι ήταν χειμώνας, δέχτηκα κάτι απίστευτα αρνητικά σχόλια. Το ίδιο και άλλη μια φορά, που φωτογραφήθηκα στη Ραφήνα, σε μια περίοδο που τα μέτρα για τη μετακίνηση ήταν κάπως πιο χαλαρά. Κατάλαβα λοιπόν πως επειδή ο κόσμος δέχεται μεγάλη πίεση και ψάχνει πιθανόν τρόπους να την εκτονώσει, πρέπει να είμαι πιο προσεκτική. Να μην προκαλώ.» είπε στο περιοδικό ΟΚ! και στην Κάλλια Καστάνη.

Δεν σε θυμώνει όλο αυτό το cyber bullying;

Με θυμώνει, δεν θα σου πω ψέματα. Το έχω αποδεχτεί όμως και έχω μάθει κάπως να ζω με αυτό, από τη στιγμή που τα social media είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Τι άλλη επιλογή έχω; Να κλείσω τους λογαριασμούς μου; Όχι, δεν θα κάνω σε κανέναν αυτή τη χάρη.

Ποιο σχόλιο σε έχει ενοχλήσει πολύ;

Γενικώς, θυμώνω με σχόλια που εμπλέκουν άτομα της οικογένειάς μου, χωρίς να τα γνωρίζουν. Πες ό,τι θες για μένα, εφόσον εκτίθεμαι και έχω βήμα, λόγο και τρόπο να απαντήσω. Το να σχολιάζουν, όμως, τον άντρα μου ή τα παιδιά μου με ενοχλεί και με θυμώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved