Ζέτα Δούκα: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτό με τον άντρα και την κορούλα της!
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτό με τον άντρα και την κορούλα της!

Η Ζέτα Δούκα είναι μια από τις πιο τρυφερές μανούλες της ελληνικής showbiz και μας το αποδεικνύει συνεχώς. Η ίδια ανήρτησε την πιο τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία μέχρι στιγμής.

Η Ζέτα Δούκα και ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς έχουν αποκτήσει την μικρή Θάλεια, η οποία αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα στη ζωή τους.

Οι τρεις τους απολαμβάνουν καθημερινά ξέγνοιαστές και περισσότερες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, μιας και οι δυο τους έχουν περισσότερο χρόνο το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας.

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς έχουν δημιουργήσει μια από τις ομορφότερες οικογένειες της ελληνικής showbiz και δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε τις φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά- πυκνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή. Έτσι, πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην εν λόγω φωτό ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς κάνει μια σφικτή αγκαλιά με την μικρή Θάλεια και η ηθοποιός απαθανάτισε την πιο τρυφερή τους στιγμή.

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved