Αλέξης Παππάς: Ποια κρίση με την Alessia μετά το Survivor; Έτσι έδειξε τον έρωτά του!
Showbiz

Αλέξης Παππάς: Ποια κρίση με την Alessia μετά το Survivor; Έτσι έδειξε τον έρωτά του!

Ο Αλέξης Παππάς επιστρέφοντας από το Survivor θέλησε να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα και στις φήμες που θέλουν τη σχέση του με την Alessia Demetz να περνάει κρίση.

Κι ενώ όλοι πίστευαν πως κρίση φαίνεται να περνάει η σχέση του Αλέξη Παππά με την αγαπημένη του, Alessia Demetz, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο ίδιος ήρθε και το διέψευσε περίτρανα.

Οι φήμες φούντωσαν όταν η Alessia Demetz ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή Happy Day αλλά και στο Πρωινό τη Μεγάλη Δευτέρα, αλλά ήταν κάτι που δεν έγινε! Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από το Survivor οι δυο τους επικοινώνησαν, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Ο Αλέξης Παππάς μιλώντας για την σχέση του στην κάμερα της εκπομπής Love It, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων; "Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο που λες ωπ… τι έγινε τώρα;".

Η αρχιτέκτονας σύντροφός του ζει και εργάζεται στο Ντουμπάϊ και ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε την πιο απλή αλλά πολύ τρυφερή κίνηση να στείλει μια ανθοδέσμη στην σύντροφό του για να της εκφράσει ακόμα μια φορά τον έρωτά του. Εκείνη ανήρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram κι εκείνος λίγα λεπτά αργότερα την αναδημοσίευσε στο δικό του προφίλ.

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved