Πάσχα 2021: Έτσι πέρασαν την Ανάσταση οι επώνυμοι! (photos)
Showbiz

Πάσχα 2021: Έτσι πέρασαν την Ανάσταση οι επώνυμοι! (photos)

Πάσχα 2021: Με κατάνυξη αλλά και ενθουσιασμό γιόρτασαν οι πιστοί ανά τον κόσμο, όπως κάθε χρόνο την Ανάσταση του Κυρίου. 

Τα χρόνια τους πολλά και την Ανάσταση των ψυχών μας ευχήθηκαν οι σταρ της εγχώριας σόουμπιζ μέσα από τα social media αμέσως μετά την Ανάσταση του Κυρίου.

Μία σημαντική στιγμή για την ορθοδοξία και φυσικά για τον καθένα από εμάς και τις οικογένειές μας.

Παρά τη βαριά σκιά του κορονοϊού που δεν μας έχει επιτρέψει να ζήσουμε το Πάσχα όπως είχαμε συνηθίσει ή θα θέλαμε τα τελευταία δύο χρόνια, η ελπίδα που γεννάει η Ανάσταση του Κυρίου για Ανάσταση στις ψυχές μας και στη ζωή μας γενικότερα, όχι μόνο δεν πέθανε αλλά είναι και πιο αναγκαία από ποτέ.

Τα ίδια συναισθήματα φαίνεται πως κυριαρχούν και στις καρδιές των επωνύμων που αμέσως μετά την Ανάσταση θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους αυτές τις ξεχωριστές στιγμές και να μεταδώσουν με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας μέσα σε άκρως γιορτινό κλίμα.

Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα που μαζί με τις ευχές τους για την Ανάσταση και τα Χρόνια Πολλά θέλησαν να μοιραστούν και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις όμορφες αυτές οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Νίκος Κουρκούλης λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση:

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Ανάσταση των επωνύμων:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved