GNTM: Έντουαρντ Στεργίου: Η πρώτη εμφάνιση με τη νέα του συνοδό
Showbiz

GNTM: Έντουαρντ Στεργίου: Η πρώτη εμφάνιση με τη νέα του συνοδό

Ο Έντουαρντ Στεργίου, ο ξανθός άγγελος του GNTM έχει νέα συνοδό, εσύ την είδες;

Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM! Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι, κατάφερε σίγουρα να εντυπωσιάσει τον γυναικείο πληθυσμό που παρακολουθεί το GNTM!

Μπορεί τα επαγγελματικά του σχέδια να καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο η τύχη του χαμογέλασε στην προσωπική του ζωή.

Τον Έντουαρντ Στεργίου με τη νέα του συνοδό εντόπισε αποκλειστικά το περιοδικό ΟΚ!

Το μοντέλο που θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη στο GNTM βρέθηκε στο Ζάππειο με την πολωνικής καταγωγής, Μίστι για μια κυριακάτικη βόλτα.

Μίστι είναι και εκείνη μοντέλο και έχει πολλά κοινά με τον Έντουαρντ όπως το ότι μοιράζονται τον ίδιο μάνατζερ και συνεργάζονται με το πρακτορείο ACE.

«Γνωρίστηκαν στο γραφείο και υπήρξε έντονη χημεία μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη έδειξε να ανταποκρίνεται. Παρ’ όλα αυτά η σχέση τους είναι ακόμα στην αρχή και κανείς δε ξέρει αν θα έχει διάρκεια ή θα παραμείνουν φίλοι. Πάντως στον ελεύθερο χρόνο τους επιδιώκουν να είναι μαζί» δηλώνει το περιβάλλον τους στο ΟΚ!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν συμμετείχε στο GNTM είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες για σχέση του με τη Ρασέλ που επίσης ήταν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και τελικά μετά από καιρό ο έρωτας «του χτύπησε την πόρτα»… Δες παρακάτω τη νέα του συνοδό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved