Διαλυνά: «Μου έχει συμβεί κάτι που δεν το έχω κουβεντιάσει με κανέναν. Ένα βράδυ...»
Showbiz

Διαλυνά: «Μου έχει συμβεί κάτι που δεν το έχω κουβεντιάσει με κανέναν. Ένα βράδυ...»

Ρίκα Διαλυνά: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ...

Για άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, μίλησε στη νέα της συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια του συζύγου της αλλά και στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε...

Ο σύζυγος σας, Νικος Χρυσικόπουλος, προτού φύγει ζωή, ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα υγείας, στα οποία τον σταθήκατε σαν βράχος...

Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ζωηρός, με διαύγεια μυαλού. Παρότι ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα φύγει. Ήμασταν 36 χρόνια μαζί, τα οποία πέρασαν σαν νερό. Είχαμε δεθεί πάρα πολύ και μέχρι που αρρώστησε, είχαμε να λέμε πράγματα ευχάριστα. Δεν μπορούσες να βαρεθείς μαζί του. Παρότι είχε κάνει πέντε γάμους ήταν το ριζικό μας να βρεθούμε στο Πόρτο Ύδρα. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ αυτό το μέρος. Αγόρασα εκεί σπίτι το 1976. Τα άλλα σπίτια τα άφησα, όπως και από που έζησα με τον άντρα μου, γιατί δεν μπορούσα να μείνω άλλο εκεί. Νόμιζα ότι θα βγει από κάποια πόρτα. Έβαλα να πουλήσω τρία σπίτια, γιατί αποφάσισα ότι δεν θέλω να μείνω ξανά στην Αθήνα. Σκέφτηκα αν μου τύχει κάτι, δεν θεώ η κόρη και ο εγγονός μου που ζουν εδώ να έχουν μια περιουσία που είναι στην Αθήνα. Μου αρέσει η Κρήτη και σκέφτομαι να περνάω τον μισό χρόνο και τον άλλον μισό στο Πόρτο 'Υδρα.

Αισθάνεστε μέχρι σήμερα την παρουσία συζύγου σας; Δεν έρχεται πολύ συχνά και δεν ξέρω γιατί. Αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του είχα πάθει βαριά κατάθλιψη, αλλά δεν πίνω ούτε χάπια, ούτε τίποτα. Με έσωσε το γατί μου, το οποίο ήρθε στη ζωή μας ξαφνικά. Ενώ βρισκόμασταν στο Πόρτο Ύδρα, εκεί που κοιμόμασταν με τον σύζυγο μου αισθάνθηκα κάτι στον ύπνο μου. Ανοίγουμε το φως και είδαμε ένα μικρό γατάκι που είχε τρυπώσει και κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι. 'Οταν αρρώστησε ο άντρας μου, το γατάκι αγκάλιαζε το κεφάλι του σαν στέμμα. Πολύ περίεργο πράγμα. Μόλις έφυγε ο άντρας μου, μου έβαλε τα χεράκια στον λαιμό μου και με αγκάλιασε, σαν ένα παιδάκι που θέλει προστασία.

Σαν μεταφυσικό ακούγεται αυτό... Μου έχει συμβεί κάτι που δεν το έχω κουβεντιάσει με κανέναν. Ένα βράδυ πριν από περίπου έναν μήνα, ξύπνησα τη νύχτα από ένα νεκρώσιμο, που ήταν το δικό μου. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα μια ευχαρίστηση ότι πέθανα και δεν το είχα καταλάβει. 'Οταν ξύπνησα όμως και άνοιξα το κινητό μου για να δω τι ώρα είναι, αντίκρισα σε όλο το καντράν το νεκρώσιμο που είχα δει στον ύπνο μου. Δεν μπορούσα να το σβήσω με τίποτα και ήθελα να πετάξω το τηλέφωνο. Πήρα να ρωτήσω πώς έγινε αυτό, αλλά δεν ήξεραν τίποτα. Μήπως ήταν κάποιος χάκερ που ήθελε να με τρομάξει δεν ξέρω, γιατί κάποιος πρέπει να το είχε βάλει. Την άλλη μέρα το πρωί, έτρεμα να ανοίξω το κινητό, αλλά ήταν εντάξει. Ελπίζω να μη μου συμβεί κάτι κακό, γιατί δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ήταν τραγικό.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved