Μαρία Ηλιάκη: Η πιο εντυπωσιακή φώτο ever της εγκυμονούσας - Θα ξετρελαθείς με το look της
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η πιο εντυπωσιακή φώτο ever της εγκυμονούσας - Θα ξετρελαθείς με το look της

Η Μαρία Ηλιάκη  έχει μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν σταματά να δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες της από τη Ζυρίχη! 

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια μας εξέπληξε για ακόμα μία φορά με την εντυπωσιακή φωτογραφία της!

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...», είχε γράψει δείχνοντας μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα και με αυτό τον τρόπο ανακοίνωσε ότι θα γίνει μανούλα.

Εκ τότε, η Μαρία Ηλιάκη δεν σταματά να δημοσιεύει instastories και φωτογραφίες της δείχνοντάς μας πώς περνά τη μέρα της.

Μάλιστα πρόσφατα μας έδειξε την προίκα του μωρού της και τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιό!

Ενώ, σήμερα, 29 Απριλίου ανήρτησε μία φωτογραφία της από την Ζυρίχη που λάμπει από ευτυχία και έχει τα μαλλιά της σγουρά και φορά ένα ψάθινο καπέλο!

Δες την στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved