Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση στα επικριτικά σχόλια για το ταξίδι της στο Ντουμπάϊ
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση στα επικριτικά σχόλια για το ταξίδι της στο Ντουμπάϊ

Η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να περάσει την περίοδο του Πάσχα εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στο Ντουμπάϊ.

Είναι πολλοί οι Έλληνες Celebrities που επιλέγουν να κάνουν διακοπές αυτή την περίοδο στο Ντουμπάϊ, όπου εκεί τα μέτρα είναι λίγο πιο χαλαρά σε σχέση με την δική μας χώρα.

Έτσι στην λίστα αυτή ήρθε και προστέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία περνάει αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας μακριά από την Ελλάδα, στο Ντουμπάϊ.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα επικριτικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες, έδιναν και έπαιρναν, με μια followers να γράφει: «Εεεεεε λίγο να μας σκεφτείτε...εδώ δεν τολμούμε να ταξιδέψουμε σε μέρη της χώρας μας.. εσείς το κάνετε λίγο προκλητικά!! Όμως εμείς φταίμε που βέβαια ονειροπολούμε αχ!!με αγάπη λίγο έλεος!!».

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε στο σχόλιο: «Κορίτσι μου η χώρα μας όπως θα χεις καταλάβει δεν έχει κλείσει τα σύνορα της...δεν απαγορεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό...με αρνητικό τεστ ταξιδεύεις παντού...αντίστοιχα έρχονται στην Ελλάδα τουρίστες με τον ίδιο τρόπο....τώρα για την όλη κατάσταση εντός...έχω να πω μονάχα ότι επικρατεί το παράλογο...να δούμε μέχρι πότε....Καλό Πάσχα εύχομαι».

Δείτε την απάντηση στο σχόλιο της τραγουδίστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved