Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Όσο μεγαλώνω, τα όνειρα μου περιορίζονται»
Showbiz

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Όσο μεγαλώνω, τα όνειρα μου περιορίζονται»

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: Για τα τωρινά δεδομένα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, μίλησε η γνωστή ηθοποιός η οποία παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη...

Την απολαμβάνουμε στον Σιωπηλό Δρόμο του Mega, μια σειρά η οποία κέρδισε από νωρίς το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη ανήκει λατρεύει τον κινηματογράφο, ενώ όπως δηλώνει, μεγαλώνοντας τα όνειρά της περιορίζονται...

Παρακολουθείτε ξένες σειρές στο Netflix;

Ναι, ειδικά μετά την πρώτη καραντίνα. Έχω δει τα πάντα!

Οι ελληνικές σειρές μπορούν να φτάσουν σε επίπεδο να ανταγωνίζονται τις ξένες;

Φυσικά! Αν δεν το πίστευα και δεν το ήλπιζα αυτό, δεν θα έκανα τη συγκεκριμένη δουλειά. Δεν μας λείπει κάτι, έχουμε και πολύ καλούς ηθοποιούς και πολύ καλά συνεργεία και σεναριογράφους. Αργήσαμε λίγο, αλλά πιστεύω ότι κινούμαστε ανοδικά και ακολουθούμε τα πρότυπα που βλέπουμε και θαυμάζουμε από το εξωτερικό.

Έχετε κάποιο όνειρο πάνω στη δουλειά σας;

Όσο μεγαλώνω, τα όνειρα μου περιορίζονται. Όσο πιο μικρός είσαι τόσο μεγαλύτερα όνειρα κάνεις. Με ενδιαφέρει πολύ ο χώρος του κινηματογράφου, και όχι μόνο από τη θέση του ηθοποιού. Θα ήθελα να μπω πιο βαθιά σε αυτό τον κόσμο. Βλέπω πολλές ταινίες, το λατρεύω το σινεμά, κι αυτό ήταν και ο λόγος για τον οποίο έγινα ηθοποιός.
Οι περισσότεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα στις αγάπες τους βάζουν πρώτα το θέατρο. Δυστυχώς έτσι είναι, στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η άνθηση που παρατηρείται στο εξωτερικό. Γιατί όμως να μην υπάρξει από εδώ και πέρα; Έχουν γίνει ήδη πολύ σημαντικά βήματα.

Άλλα σχέδια στον ορίζοντα; Κάνω κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι ακόμη, είναι ρευστά τα πράγματα. Ευτυχώς, γίνονται προτάσεις και πολύ σύντομα θα φανεί αν θα υλοποιηθούν.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved