Αλιμπέρτη - Πάριος: Ο γιος τους, Μιχαήλ - Άγγελος σε σπάνια φωτό - Δες σε ποιον μοιάζει
Showbiz

Αλιμπέρτη - Πάριος: Ο γιος τους, Μιχαήλ - Άγγελος σε σπάνια φωτό - Δες σε ποιον μοιάζει

Αλιμπέρτη - Πάριος: Σε αντίθεση με τον γιο τους, Νικόλα, ο Μιχαήλ - Άγγελος αποφεύγει τις φωτογραφίες του στα social media

Για τον Γιάννη Πάριο και τη Σοφία Αλιμπέρη οι συστάσεις είναι περιττές. Ο γνωστός καλλιτέχνης και η παρουσιάστρια - ηθοποιός τα τελευταία χρόνια, έχουν αποστασιοποιηθεί από τα media, μιας και ουδέποτε δε θέλησαν να απασχολούν με θέματα και λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τις ζωές τους.

Τον τελευταίο ένα χρόνο έχει γίνει αρκετός ντόρος με τον γιο τους, Νικόλα, ο οποίος και μας συστήθηκε με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του, good job nicky. Ο νεαρός τραγουδιστής πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τα σχόλια και τη σύγκριση που έχει αντιμετωπίσει με τους γονείς του, αν και το είδους μουσικής που εκπροσωπεί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πορεία του πατέρα του.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη έχουν ακόμη έναν γιο τον Μιχαήλ - Άγγελο, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σκηνοθεσία, ενώ ασχολείται με τη φωτογραφία και τη μουσική. Σε αντίθεση με τον αδερφό του, ο Μιχαήλ κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ.

Κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το προφίλ του στο instagram, καθώς σπάνια θα ανεβάσει φωτογραφία του, μιας και οι αναρτήσεις τους έχει μια πιο καλλιτεχνική ματιά.

Δείτε περισσότερα παρακάτω.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved