Από τα αγαπημένα μας Throwback! Τσαλίκης - Ρουβάς και Ρέμος σε φωτό από το μακρινό 2003!
Showbiz

Από τα αγαπημένα μας Throwback! Τσαλίκης - Ρουβάς και Ρέμος σε φωτό από το μακρινό 2003!

Γιώργος Τσαλίκης: Ανέβασε φωτογραφίες από το 2003 και μας... ταξίδεψε σε μια άλλη εποχή

Βρίσκονται στη λίστα με τους Top Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων δεκαετιών. Ο καθένας τους φυσικά, έχει τη δική του ιστορία και καλλιτεχνική πορεία, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο ευρύ κοινό.

Ο Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές των 90s! Ο pop τραγουδιστής με το αγαλματένιο του κορμί έγινε πρωταγωνιστής των ψυχαγωγικών προγραμμάτων, με τους παρουσιαστές να ζητούν επίμονα τον Σάκη καλεσμένο στην εκπομπή τους. Η συνέχεια γνωστή. Ο ερχομός των παιδιών και ο γάμος του με την Κάτια Ζυγούλη σηματοδότησαν και μια νέα σελίδα στη ζωή του.

Από την άλλη, ο Αντώνης Ρέμος γνωστός για τις λαϊκές του επιτυχίες, μας συστήθηκε επίσης σε νεαρή ηλικία, γνωρίζοντας μεγάλη δημοσιότητα. Από την πρώτη στιγμή μάλιστα, ο τραγουδιστής απέφευγε τις δηλώσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. Σήμερα βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία δίπλα στην Υβόννη Μπόσνιακ και την κορούλα τους, Ελενίτσα.

https://www.instagram.com/p/CLR4B2gjRPl

Όσο για τον Γιώργο Τσαλίκη, σε όποια φάση της ζωής του και να τον συναντήσουμε, οι αλλαγές στην εμφάνισή του είναι ελάχιστες. Η μακροχρόνια σχέση με τη γυναίκα της ζωής του, Δώρα, οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και στον ερχομό δύο παιδιών.

Πρόσφατα μάλιστα ο τραγουδιστής ανέβασε σπάνιες φωτό από το μακρινό 2003 την περίοδο που συνεργαζότανε με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved