Ειρήνη Παπαδοπούλου: Άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε ξανά Survivor girl
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε ξανά Survivor girl

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανανεωμένη και έτοιμη για το Πάσχα, η αλλαγή στα μαλλιά της μας θύμισε εποχές του πρώτου Survivor...

Μπορεί πλέον οι εξελίξεις στο Survivor 4 να καθηλώνουν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ, οι οποίοι και σίγουρα θα θυμούνται τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, ο οποίος ολοκληρώθηκε το 2017 με μεγάλο νικητή τον Ντάνο.

Είναι γεγονός πως πρόκειται για ένα από τα πιο "δυνατά" ριάλιτι προγράμματα που πέρασαν ποτέ από την ιδιωτική τηλεόραση. Τόσο οι celebrities, όσο και οι Μαχητές του Survivor, γνώρισαν μεγάλη δημοσιότητα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ για κάποιους ανοίχτηκε ένας νέος επαγγελματικός δρόμος.

Από τις πιο δυνατές παίκτριες του πρώτου Survivor ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε αρκετό καιρό στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μετέπειτα έκανε αποκαλύψεις για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του ριάλιτι.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ετοιμάζεται με τη σειρά της να γιορτάσει το φετινό Πάσχα, κάνοντας μάλιστα μια αλλαγή στα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια έκανε ξανά κοτσίδες τα μαλλιά της και η νέα της εικόνα μας θύμισε εποχές... πρώτου Survivor.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved