Γιορτή της μητέρας: Ελένη Μενεγάκη: Μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων! Οι απίθανες φώτο με τα παιδιά της!
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Ελένη Μενεγάκη: Μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων! Οι απίθανες φώτο με τα παιδιά της!

Γιορτή της μητέρας: H Ελένη Μενεγάκη είναι μαμά τεσσάρων παιδιών και όσα να γράψει κανείς γι' αυτή τη γυναίκα θα είναι λίγα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πως είναι μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων, όχι ότι πρέπει να αποδείξει κάτι αλλά όταν ο ρόλος της στα τόσα χρόνια που μετρά στην τηλεόραση γίνεται ρόλος – πρότυπο τότε ναι, αξίζει να μιλήσει κανείς για τη γυναίκα, μάνα, σύντροφο και επαγγελματία Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια βρίσκεται στην επικαιρότητα δεν έχει αφήσει κανέναν να εισχωρήσει στα προσωπικά της ύδατα. Γνωρίζει ακριβώς το πώς και το τι θα αφήσει να βγει προς τα έξω χωρίς να εκθέσει προσωπικές της στιγμές...

Η παρουσιάστρια είναι τόσα χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, όταν όμως αυτά σβήνουν κρύβεται στις αγκαλιές των παιδιών της, παίζει μαζί τους και προσπαθεί να τους αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

«Η μαμά είναι χιλιάδες πράγματα μαζί» έχει δηλώσει η ωραία Ελένη και ίσως όλοι να συμφωνούμε σε αυτό. Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του 18χρονου Άγγελου, της 16χρονης Λάουρας, της 13χρονης Βαλέριας και της 6χρονης Μαρίνας.

Πολλές φορές η παρουσιάστρια εκφράζει την αγάπη της στα παιδιά της μέσω του Instagram και μοιράζεται αγκαλιές και στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους ζωή.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery με τα παιδιά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved