Πάσχα 2021: Οι νέες μανούλες που γιορτάζουν πρώτη φορά με τα νεογέννητα μωρά τους
Showbiz

Πάσχα 2021: Οι νέες μανούλες που γιορτάζουν πρώτη φορά με τα νεογέννητα μωρά τους

Πάσχα 2021: Τα μωρά που γεννήθηκαν εν μέσω πανδημίας, οι τρυφερές αναρτήσεις και το πρώτο τους Πάσχα - Δείτε φωτογραφικό υλικό

Το φετινό Πάσχα είναι σίγουρα διαφορετικό, μιας και βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην κανονικότητα. Μπορεί τα κρούσματα κορονοϊού να είναι ακόμη υψηλά, οι εμβολιασμοί ωστόσο προχωράνε με ταχύτατους ρυθμούς.

(Φωτογραφία: Ορφέας Αυγουστίδης με τον νεογέννητο γιο του)

Και για τους celebrities ήταν μια παράξενη σεζόν, καθώς ο covid τους κράτησε εντός Αθηνών. Ηθοποιοί και τραγουδιστές ανυπομονούν πλέον για την επιστροφή στη σκηνή αλλά και τα νέα δεδομένα στην μετά covid εποχή.

Κάποιοι μάλιστα αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους! Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε πως από το Φθινόπωρο, μέχρι και σήμερα οι ευχάριστες ειδήσεις περί εγκυμοσύνης, διαδέχονται η μία την άλλη.

Για κάποιες άλλες κυρίες της showbiz, η καραντίνα ήταν πιο πιεστική, καθώς τους κράτησε σπίτι για πολλούς μήνες, μαζί με τα νεογέννητα μωράκι τους. Το instagram και φέτος τον χειμώνα γέμισε με τρυφερές αναρτήσεις και η αλήθεια είναι ότι "λιώσαμε" με τις εξομολογήσεις αλλά και τα στιγμιότυπα των διάσημων μαμάδων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved