Ελευθερίου: Δεν θα πιστεύετε τι ζήτησαν οι ακόλουθοί της στο instagram - Δεν τους χάλασε χατίρι!
Showbiz

Ελευθερίου: Δεν θα πιστεύετε τι ζήτησαν οι ακόλουθοί της στο instagram - Δεν τους χάλασε χατίρι!

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και πλέον έχει ξανά βρει για τα καλά τους ρυθμούς της στην Ελλάδα.

Η όμορφη τραγουδίστρια αναπολεί συχνά τις στιγμές που έζησε με τους συμπαίκτες της στον Άγιο Δομίνικο, καθώς αυτή η εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης θα της μείνει για πάντα αξέχαστη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει επιστρέψει δυναμικά στα social media και καθημερινά αναρτεί φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την "νέα" της ζωή στην Ελλάδα.

Οι ακόλουθοί της στο instagram της ζήτησαν να φωτογραφηθεί με το μαγιό που φορούσε στο Survivor. Αξίζει να σημειώσουμε πως πολλά ήταν τα σχόλια των τηλεθεατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μαγιό της τραγουδίστριας, ειδικότερα χαμό είχε προκαλέσει στο twitter με τα σχόλια να παίρνουν...φωτιά!

Η Ελευθερία Ελευθερίου διαθέτει εντυπωσιακές καμπύλες και με το μαγιό που φορούσε τις αναδείκνυε ακόμα περισσότερο. Έτσι πριν από μερικές ώρες, η γνωστή τραγουδίστρια, πόσταρε δυο φωτογραφίες με το ίδιο μαγιό που το έφερε μαζί της στην Ελλάδα. Φωτογραφήθηκε και ανέβασε κι άλλο την θερμοκρασία... στα ύψη!

Η ίδια ποζάροντας κάτω από τις φωτογραφίες, έγραψε χαρακτηριστικά: "Επειδή μου το ζητήσατε...".

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved