Ουγγαρέζος: Η συγκινητική ανάρτηση για τους γονείς του, που έχουν φύγει από τη ζωή
Showbiz

Ουγγαρέζος: Η συγκινητική ανάρτηση για τους γονείς του, που έχουν φύγει από τη ζωή

Το 2019 ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά που έχει ζήσει, μέσα σε λίγο διάστημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κλήθηκε να αντιμετωπίσει με ανείπωτο πόνο το θάνατο και των δυο γονιών του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τον Ιανουάριο έχασε τον πατέρα του και δέκα μήνες μετά, από τη ζωή έφυγε και η μαμά του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει μιλήσει τόσο για τη σχέση που είχε μαζί τους, όσο και την δύσκολη εκείνη περίοδο.

Αυτές τις μέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θυμήθηκε όλα όσα έκανε μαζί τους κάθε Πάσχα, ωστόσο πλέον δεν είναι κοντά του.

Ο ίδιος αναπολώντας τις στιγμές αυτές, θέλησε να μοιραστεί με τους followers του σκέψεις και συναισθήματα.

«Κι αν βάφεις τα αυγά, όπως την έβλεπες να κάνει, κι αν φτιάξεις τσουρέκια και κουλούρια απ’ την τσαλακωμένη, κίτρινη από την πολυκαιρία σελίδα με τη συνταγή που φύλαγε… Κι αν τηρήσεις τα έθιμά τους και είσαι εκεί που σου έμαθαν να είσαι αυτές τις ημέρες, δεν τους φέρνει πίσω… Προχωράμε», σημείωσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει:

«Ακόμη δεν το έχω αντιμετωπίσει. Τώρα με την καραντίνα «κοιταχτήκαμε» περισσότερο με αυτήν την κατάσταση. Είμαι ψύχραιμος θα σου πω και δύσκολα στενοχωριέμαι για ζητήματα μικρής σημασίας. Διαπίστωσα επίσης πως πια ενηλικιώθηκα, είμαι ο κύριος της ζωής μου και ευθύνομαι για τις πράξεις και τις αποφάσεις μου. Από την πιο απλή μέχρι τη μεγαλύτερη. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε τίποτε δεδομένο στη ζωή. Και εννοώ τη φροντίδα και την παρουσία των δικών μας ανθρώπων. Εγώ πια φροντίζω μόνος μου τον εαυτό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved