Κοψιδάς: Το άγνωστο ειδύλλιο με την Τσίλα και το παιδί που νιώθει σαν δικό του!
Showbiz

Κοψιδάς: Το άγνωστο ειδύλλιο με την Τσίλα και το παιδί που νιώθει σαν δικό του!

Άνοιξε την καρδιά του ο Γιώργος Κοψιδάς μιλώντας πρώτη φορά δημόσια για μια γυ­ναίκα που ερωτεύτηκε δυνατά, την εξωτι­κή Τσίλα!

Ήταν το μακρινό 2014, όταν η «σοκολατένια» καλλονή, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», είχε απο­καλύψει στην «Espresso» τη σχέση της με τον πρώην παίκτη του φετινού Survivor. Μια ερωτική σχέση που κράτη­σε τρία χρόνια και μετά το τέ­λος της εξελίχθηκε σε οικο­γενειακή.

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον πραγματικό της πα­τέρα και μέχρι σήμερα μα­ζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελ­φή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και εί­ναι δικό τους παιδί.

Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της "για­γιάς", όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια» είχε πει τότε στην η Τσίλα, συμπληρώνοντας πως ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας πολύ δικός της άν­θρωπος. Να, λοιπόν, που επτά χρόνια μετά, ήρ­θε η ώρα του γνωστού ηθοποιού και πρώην παίκτη του «Survivor» να μιλήσει για εκείνη, χω­ρίς, ωστόσο, να αναφέρει το όνομά της.

«Έχω ερωτευτεί μια γυναίκα που μου είχε πει από την αρχή ότι ήταν τριών μηνών έγκυος και θα κρα­τούσε μόνη της το παιδί. Δεν με ένοιαξε καθό­λου, αντίθετα το αποδέχτηκα με χαρά.

Σε δέκα ημέρες μείναμε μαζί και περά­σαμε παρέα όλη την εγκυμοσύ­νη και τη γέννα της." Αν μου ζη­τούσε να αναγνωρίσω το παιδί, θα το έκανε, επειδή ήμουν πο­λύ ερωτευμένος μαζί της» δή­λωσε ο Γιώργος Κοψιδάς στο «Hello» και συνέχισε: «Ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δού­λευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κά­ποιου άλλου και εγώ ήθελα να είμαι μαζί της. Οι γονείς μου με εντυπωσίασαν, η συμπεριφο­ρά τους ήταν συγκλονιστική. Μου είπαν πως αν εγώ είμαι καλά, εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα, Μάλιστα, όταν τη γνώρισαν, την αγάπησαν και ήταν δίπλα της αφού γεννήθηκε το παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved