Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Έτσι θα περάσουν τη γιορτή του Πάσχα - Πού θα βρεθούν;
Showbiz

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Έτσι θα περάσουν τη γιορτή του Πάσχα - Πού θα βρεθούν;

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 

Παρά το γεγονός ότι κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια αρκετά συχνά αναφέρεται σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της στο OPEN, Ευτυχείτε.

Η Κατερίνα Καινούργιου αύριο, (1/4) έχει τα γενέθλιά της όμως ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, φρόντισε να της κάνει μία έκπληξη δυο μέρες νωρίτερα.

Kατά τη διάρκεια της βόλτας τους με τα ποδήλατα, της πρόσφερε μια εντυπωσιακή τούρτα, διακοσμημένη με πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Το ζευγάρι είναι full in love και η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Realnews, το ζευγάρι παρόλο που θα ήθελαν να ταξιδέψουν εκτός Αθήνας για την γιορτή του Πάσχα, θα παραμείνει στην πόλη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αναμένεται να μοιράσουν τις επισκέψεις στα σπίτια των οικογενειών τους για αυτό το Πάσχα και έτσι θα συνδυάσουν και τα γενέθλια της παρουσιάστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved