Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της και το μήνυμα για την μητρότητα
Showbiz

Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της και το μήνυμα για την μητρότητα

Η Σοφία Καρβέλα, ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η επιχειρηματίας Σοφία βρίσκεται ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκημε τον σύζυγό και με τους δύο γιους της, Νίκο και Νέστορα Πανουργιά.

Η γνωστή σχεδιάστρια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Σοφία ανήρτησε πριν από μερικές ημέρες μια γλυκιά φωτογραφία με τους γιούς της και μίλησε με χιούμορ για την μητρότητα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Η Σοφία Καρβέλα έγραψε χαρακτηριστικά: "Η ρουτίνα του ύπνου μας αποτελείται από να ουρλιάζω ότι οι οθόνες θα πεταχτούν για πάντα - κενές απειλές που έχω κυριαρχήσει, δεν ξέρω για σένα ... και έπειτα τα συνηθισμένα πράγματα. Λούτρο. Δόντια. Κατεβάζω και περπατάμε προς την κρεβατοκάμαρα αφού μαγικά κάναμε μια ιστορία παιχνιδιού κάπως χάλια μια τελευταία φορά πριν περάσει. Κάθε βράδυ, υπάρχει αυτή η στιγμή πριν κοιμηθούν, όπου ο θόρυβος και το εγώ - στα κεφάλια τους και στο δικό μου, έχει ηρεμήσει και γελάμε σαν τρελός για ηλίθια σκατά και υπάρχει καθαρή ευτυχία. Η μητρότητα είναι υστερική. Είμαι πραγματικά μέσα σε αυτό".

Δείτε την τρυφερή φωνογραφία μαμάς και γιων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved