Πάσχα 2021: Οι επώνυμοι εύχονται καλό μήνα και Καλή Ανάσταση με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!
Showbiz

Πάσχα 2021: Οι επώνυμοι εύχονται καλό μήνα και Καλή Ανάσταση με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Πάσχα 2021: Σήμερα, εκτός από τη γλυκιά αναμονή της Ανάστασης του Κυρίου, είναι και Πρωτομαγιά η οποία θα εορταστεί επίσημα την ερχόμενη Τρίτη του Πάσχα. 

Δεν παύει να είναι όμως πρωτομηνιά και είναι πολλοί οι επώνυμοι που θέλησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ο καθένας να ευχηθούν καλό μήνα αλλά και Καλή Ανάσταση.

Ανάμεσά τους ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου οι οποίοι πόζαραν μαζί σε μία φωτογραφία και στη λεζάντα της έγραψαν: "Το Άγιο Φως της Ανάστασης να κρατήσει κάθε πόνο μακρυά από όλους!Χριστός Ανέστη με υγεία αγάπη και οικογενειακή ευτυχία!"

"Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα αγαπημένοι μου" έγραψε η Καίτη Φίνου στη φωτό με τα κατακόκκινα αυγά που ανέβασε στο instagram ενώ λίγο πριν είχε ανεβάσει δική της φωτογραφία στην οποία πόζαρε με φόντο ένα υπέροχο μαγιάτικο στεφάνι.

Με μία φωτογραφία των παιδιών του ευχήθηκε καλό μήνα ο Μελέτης Ηλίας, μέσα στη φύση!

Με μία δική της φωτογραφία ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους η Έλενα Παπαβασιλείου:

"Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη! Να χαρείτε όμορφες στιγμές, αυτές μας δίνουν δύναμη και για όλες τις υπόλοιπες" έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Από την όμορφη Κρήτη και το υπέροχο και ανθισμένο χωριό Επάνω Αρχάνες ευχήθηκε καλό μήνα η Βάσω Λασκαράκη.

"Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας. Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες!" ευχήθηκε από καρδιάς η Τζένη Μπαλατσινού, ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή κοινή φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved