Μιμή Ντενίση: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Ολυμπία Δουκάκη και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Ολυμπία Δουκάκη και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η Ολυμπία Δουκάκη έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

H ελληνικής καταγωγής βραβευμένη ηθοποιός, έφυγε χθες από τη ζωή στα 89 της χρόνια.
Η Μιμή Ντενίση θέλησε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram να την αποχαιρετήσει. Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε και τη σχέση που είχαν μεταξύ τους. Η Ολυμπία Δουκάκη, είχε καταγωγή από τη Μικρά Ασία όπως αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση ήταν αυτή που επέμενε έτσι ώστε να γράψει το έργο «Σμύρνη μου αγαπημένη». Και όπως αναφέρει η ίδια το χρωστάει σε εκείνη.

«Έφυγε η Ολυμπία μας!!! Μας άφησε σε μέρα γιορτινή και με βύθισε στην λύπη. Τι να πω για αυτήν την γυναίκα;; Σπουδαία ηθοποιός η μόνη Ελληνίδα με τεράστια καριέρα στην Αμερική με δικό της θίασο και βραβευμένη με Όσκαρ. Αυτό είναι το λιγότερο. Σαν άνθρωπος βαθιά συναισθηματική συγκινητική αστεία ασταμάτητη δραστήρια αλτρουίστρια… Υπήρξε για μένα φίλη καρδιάς στήριγμα σύμβουλος έμπνευση.
Ζήσαμε πολλούς μήνες μαζί στην Κύπρο ετοιμάζοντας το έργο για το Κρατικό στην Αθήνα όταν έπαιζε στο Θέατρο μου το rose του αγαπημένου μας Martin Sherman .. Μικρασιάτισσα στην καταγωγή με γονείς που έφυγαν με την καταστροφή ήταν εκείνη που επέμενε να γράψω την Σμύρνη και της το χρωστάω!! Ήρθε τότε στις πρόβες μας στο Θέατρο κ μου έγραψε μετά. Σ' ευχαριστώ που μ έφερες ξανά κοντά στις Ελληνικές ρίζες μου. Καλό ταξίδι υπέροχη Ελληνίδα!! Μοναδική Ολυμπία μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Μιμή Ντενίση.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved