Παππάς:  Αγνώριστος στα πρώτα του βήματα – Κι όμως βάφει τα μαλλιά του κι έχουμε τις αποδείξεις
Showbiz

Παππάς: Αγνώριστος στα πρώτα του βήματα – Κι όμως βάφει τα μαλλιά του κι έχουμε τις αποδείξεις

Ένας άνθρωπος με «χίλια πρόσωπα» ο Αλέξης Παππάς.

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να τον γνώρισε καλύτερα ή μάλλον κι από την καλή και από την ανάποδη στο Survivor όμως ο Αλέξης Παππάς είχε ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία και ως μοντέλο αλλά και ως ηθοποιός πολλά χρόνια πριν τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αν δεις φωτογραφίες του από το παρελθόν θα διαπιστώσεις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του. Άλλοτε με μαύρα μαλλιά, άλλοτε με πιο καστανά και στο Survivor με το φυσικό λευκό του!

Σε όλες απόλυτα γοητευτικός.

Αυτό εξάλλου ήταν και ένα από τα πλεονεκτήματα του όταν ξεκινούσε στο χώρο ως μοντέλο.

Έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel. Μάλιστα ο γοητευτικός Αλέξης Παππάς έχει «δανείσει» το σώμα του και στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στην διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα, έχει ποζάρει σε δεκάδες καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα πρώτα του όμως βήματα στην υποκριτική έγιναν στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια».

Ακολούθησε η συνεργασία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Κάνε Παζάρι και τώρα οι «8 λέξεις».

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως τα «Δίδυμα Φεγγάρια» προέκυψαν ύστερα από τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Για σένα» της Άννας Βίσση.

«Στην παιδική μου ηλικία ζούσα στην Αθήνα και ήθελα να γίνω ψυκτικός. Στα 19, μετά την γνωριμία μου με μια κοπέλα, αποφάσισα μετά από παρότρυνσή της να ακολουθήσω το μόντελινγκ. Ταυτόχρονα πήγαινα νυχτερινό σχολείο, γιατί δούλευα ως υδραυλικός για να βγάζω κάποια χρήματα. Ήμουν δύσπιστος και διστακτικός, ήμουν ταπεινός στην αρχή της καριέρας μου… Μου πήρε έξι μήνες για να αποφασίσω να κάνω φωτογράφιση γιατί δεν ήθελα να χάσω το μεροκάματο. Ο φωτογράφος που ήταν εκεί με ξεχώρισε και άρχισε μια συνεργασία γιατί ήμουν ο “μούσος” του. Έκανα διαφήμιση με την Άννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά κ.α, για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Το πρωί ήμουν στην δουλειά, ενδιάμεσα έκανα φωτογραφίσεις και το βράδυ πήγαινα σχολείο», έχει πει ενώ ο λόγος που άφησε την καριέρα του;

«Ο λόγος που έφυγα ήταν το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Ο αδερφός μου ήταν στο Λονδίνο, άρα κάποιος έπρεπε να επιστρέψει πίσω για να είναι κοντά της, αν και ένιωσα ότι ένας κύκλος έκλεινε. Ένας φίλος μου έλεγε, ότι η τελευταία σελίδα πληρώνεται σε ένα βιβλίο. Δεν ήθελα να κλείσει απότομα ο κύκλος μου. Επέστρεψα πλέον σίγουρος… Η Ελλάδα είναι μια μαγευτική χώρα με κουλτούρα», έχει πει.

Ο τελευταίος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν στις 8 λέξεις ενώ έχει ήδη γυρίσει τη νέα του κινηματογραφική ταινία.

Όσο για τις αλλαγές που έχεις παρατηρήσει στο χρώμα των μαλλιών του;

Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε η κομμώτρια του, όταν άρχισε να φαίνεται η διαφορά στο Survivor, βάφει τα μαλλιά του γιατί έχει κατά 80% λευκές τρίχες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τα έχει μαύρα λόγω της δουλειάς του, ενώ είναι μικρός ηλικιακά για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Όπως επίσης ανέφερε, πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο ήταν προβληματισμένος για το γεγονός ότι μπορεί να ξεβάψουν αλλά δεν τον ένοιαξε τόσο ότι θα υπάρχει διαφορά.

Δες φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved