Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε detox και δες τι έφαγε την Δευτέρα του Πάσχα
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε detox και δες τι έφαγε την Δευτέρα του Πάσχα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει σταθερή στο βάρος της και όπως έχει δηλώσει η ίδια, προσέχει αρκετά τα γεύματά της...

Τα τελευταία χρόνια δηλώνει φανατική των social media και η αλήθεια είναι πως οι followers της αυξάνονται διαρκώς στο instagram. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε το φετινό Πάσχα με την οικογένειά της, και όπως όλοι μας, απόλαυσε το γιορτινό τραπέζι και με το παραπάνω.

Η ίδια εξάλλου έχει δηλώσει αρκετές φορές πως σε καθημερινή βάση προσέχει τη διατροφή της, προκειμένου να μένει σταθερή στο βάρος της. Τηλεοπτικά και τη φετινή σεζόν, η Σταματίνα βρίσκεται στον Alpha συνεχίζοντας έτσι την πετυχημένη πορεία του Happy Day.

Η ομάδα της μπορεί να ανανεώνεται με το πέρασμα των ετών, η ίδια ωστόσο δηλώσει αρκετά ικανοποιημένη με την απόδοση της εκπομπής και φυσικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της.

Λίγο πριν το τέλος τον πασχαλινών διακοπών, η Σταματίνα ξεκίνησε αποτοξίνωση και φωτογράφισε το light γεύμα με το οποίο και ξεκίνησε την ημέρα της για την Δευτέρα του Πάσχα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved