Η εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz παντρεύεται και μας έδειξε το υπέροχο μονόπετρο
Showbiz

Η εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz παντρεύεται και μας έδειξε το υπέροχο μονόπετρο

Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτα - Δες ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του...

Περιμένει το πρώτο της παιδάκι και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα. Η σύντροφος γνωστού ηθοποιού ετοιμάζεται για τον γάμο της, τον οποίο και προγραμμάτιζε αρκετό καιρό πριν το Lockdown.

Όσο για τον εκλεκτός της καρδιάς της, εκείνος πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ όπου και μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά του λίγο πριν γίνει πατέρας.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, βιβλίο, στάσης ζωής και πάρα πολλά πράγματα και συναισθηματικά από ότι καταλαβαίνω σιγά σιγά στον εαυτό μου. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και διαφορετικό να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον κάνεις σωστό για την κοινωνία. Είναι μια ευθύνη που νιώθεις πάνω σου και είναι πολύ όμορφη ταυτόχρονα», ανέφερε.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Σόμμερ και την Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι πρόσφατα ανακοίνωσε τον γάμο του, με την εγκυμονούσα να λέει: "Yes I Do" μέσω instagram.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved