Το Πρωινό: Η αινιγματική ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη - Παντρεύτηκε με τον Μίνωα Μάτσα;
Showbiz

Το Πρωινό: Η αινιγματική ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη - Παντρεύτηκε με τον Μίνωα Μάτσα;

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και "Το Πρωινό" αναπαρήγαγε την είδηση.

Η γνωστή πολιτικός πριν από λίγα λεπτά ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία απεικονίζονται δυο σώματα φορώντας βέρες στα χέρια, χωρίς να φαίνονται όμως τα πρόσωπα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνόδευσε την φωτογραφία με τα εξής λόγια: «Ύμνο της αγάπης»: «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», κάνοντας tag τον Μίνωα Μάτσα.

Πλήθος σχολίων, likes και ευχών πλημμύρισαν την ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά αναρωτιόνταν αν παντρεύτηκε το ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ισχυρίζεται πως τα στοιχεία εκεί συγκλίνουν.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ευχηθεί on air στην Όλγα Κεφαλογιάννη σε περίπτωση που ισχύει η είδηση του γάμου της με τον Μίνωα Μάτσα.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved