Μάτσας - Κεφαλογιάννη: Παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο - Όλες οι λεπτομέρειες
Showbiz

Μάτσας - Κεφαλογιάννη: Παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την Δευτέρα του Πάσχα (3/5) η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν και την είδηση έκανε γνωστή η Όλγα Κεφαλογιάννη με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή πολιτικός το πρωί της Τρίτης (04/05) ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία απεικονίζονται δυο σώματα φορώντας βέρες στα χέρια, χωρίς να φαίνονται όμως τα πρόσωπα.

Η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία λόγια από το απόσπασμα του ύμνου της αγάπης που διαβάζεται την Κυριακή του Πάσχα : «Ύμνο της αγάπης»: «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», κάνοντας tag τον Μίνωα Μάτσα.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο Μίνως Μάτσας στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η δημοφιλής πολιτικός και πρώην υπουργός και ο σημαντικός συνθέτης ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Στο γάμο ήταν καλεσμένοι στενοί συγγενείς. Όπως αναφέρει το asisters.gr η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα, στις Σπέτσες, το οποίο ήταν στολισμένο με παιώνιες σε λευκό σομόν και κοραλί αποχρώσεις.

Η νύφη φορούσε φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα. Το ζευγάρι έκανε την είσοδο μαζί, με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Για μπομπονιέρα, επέλεξαν ένα πιάτο ζωγραφισμένο στο χέρι στολισμένο με ένα τούλινο πουγκί με κουφέτα και τα ονόματα του ζευγαριού με την ημερομηνία του γάμου τους.

Χθες στις 6 το απόγευμα και αφού όλα είχα οργανωθεί στην εντέλεια έγινε ο γάμος με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Τα μέλη της οικογένειας αλλά και στενοί φίλοι του ζευγαριού ήταν εκεί και έδωσαν το παρών για να γιορτάσουν το γάμο του ζευγαριού και να τους δώσουν τις ευχές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved