Μαρία Μενούνος: Συγκινεί το μήνυμά της δυο μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Συγκινεί το μήνυμά της δυο μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της

Δύσκολές ώρες και στιγμές περνάει η Μαρία Μενούνος μετά τον θάνατο της μητέρας της, Λίτσας Μενούνος που έφυγε από την ζωή ανήμερα του Πάσχα, την Κυριακή (2/5).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα για τη Maria Menounos από την ημέρα που η μητέρα της, Λίτσα Μενούνος διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις για το προσδόκιμο ζωής της μητέρας της, η 42χρονη παρουσιάστρια δεν το έβαλε ποτέ κάτω και τη βοήθησε στις δύσκολες μάχες που έδωσε. Δυστυχώς όμως, οι τελευταίοι μήνες, ήταν πολύ πιο δύσκολοι και η μητέρα της νικήθηκε από την επάρατη νόσο.

«RIP mom. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε μαζί του ανήμερα στο ορθόδοξο Πάσχα. Χριστός ανέστη μαμά», έγραψε η Μαρία Μενούνος στο Instagram, κάνοντας γνωστή την είδηση του θανάτου της.

Η Μαρία Μενούνος δυο μέρες τώρα, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο της απώλειας της μητέρας της αναδημοσιεύει τα συλλυπητήρια που δέχεται από διάσημους φίλους της και μη στο instagram.

Μια φωτογραφία που είναι μαζί με την μητέρα της στην κουζίνα, συγκίνησε τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έγραψε: «Μου λείπει τόσο πολύ. Πονάει η καρδιά μου».

Δείτε την ανάρτησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved