Το ζευγάρι της Ελληνικής showbiz μετρά λίγους μήνες μαζί και αυτή είναι η πρώτη κοινή τους φωτό
Showbiz

Το ζευγάρι της Ελληνικής showbiz μετρά λίγους μήνες μαζί και αυτή είναι η πρώτη κοινή τους φωτό

Η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες με το ζευγάρι να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά από καιρό και αφού εκείνος είχε ήδη μιλήσει δημόσια για την όμορφη σχέση που διατηρεί με την μελαχρινή καλλονή, ήρθε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Ο λόγος για τον Τζωρτζ Παπακώστα και τη σύντροφό του, Φωτεινή Κ.

Η μελαχρινή καλλονή, που δεν προέρχεται από τον χώρο των media, έχει σπουδάσει οικονομικά και ασχολείται επαγγελματικά με τον κλάδο αυτό. Μάλιστα, όπως λένε οι φίλοι του γνωστού σεφ, ο ίδιος είδε πολύ θετικά το γεγονός ότι η σύντροφός του δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ παρότι στο παρελθόν είχε σχέσεις που τραβούσαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν έγινε γνωστός ο δεσμός του, πριν από λίγους μήνες ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει: «Πράγματι έχω μια σχέση. Είμαι με μια κοπέλα που το όνομά της είναι Φωτεινή, είναι η κοπέλα μου, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».
Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και από την πρώτη στιγμή ο ένας τράβηξε το ενδιαφέρον του άλλου.

Πέρα από την έλξη που τους έφερε κοντά, τους ενώνει η αγάπη τους για τη μόδα, την καλή μουσική, τα ταξίδια και το ίδιο lifestyle.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του σεφ η όμορφη Φωτεινή ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία με την ίδια να σημειώνει: «Χρόνια πολλά στο πιο όμορφο αγόρι που μου έμαθε να ξεχωρίζω το κασέρι, από το τυρί και την οικοδομή από την πολυκατοικία, και με έκανε να αφήσω τη Θεσσαλονίκη για πάρτη του. Να σε χαίρομαι και να με ταλαιπωρείς για μια ζωή» έγραψε η Φωτεινή.

Αυτή είναι και η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved