Γιώργος Παπακώστας: Φωτιά το μαγαζί του στη Γλυφάδα – Στο νοσοκομείο ο σεφ (Photos)
Showbiz

Γιώργος Παπακώστας: Φωτιά το μαγαζί του στη Γλυφάδα – Στο νοσοκομείο ο σεφ (Photos)

Η εστίαση άνοιξε και το απόγευμα της Τρίτης έπιασε φωτιά το ένα από τα δύο μαγαζιά που διατηρεί στην Γλυφάδα ο Γιώργος Παπακώστας.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα και έγιναν και κάποιες ζημιές στο εσωτερικό της. Η αντίδραση του προσωπικού ήταν άμεση, ενώ ο κόσμος που ήταν στο μαγαζί πρόλαβε και βγήκε έξω.

Με ανάρτησή του ο Γιώργος Παπακώστας αποκάλυψε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο σεφ ευτυχώς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου και απεικονίζεται με αναπνευστήρα μέσα από τον Ευαγγελισμό, αναφέροντας πως πήγε μόνο για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του και ακόμα τέσσερις συνεργάτες του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μόλις χθες, ανέβασε και την πρώτη κοινή φώτο με την αγαπημένη του!

Μετά από καιρό και αφού εκείνος είχε ήδη μιλήσει δημόσια για την όμορφη σχέση που διατηρεί με την μελαχρινή καλλονή, ήρθε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Η μελαχρινή καλλονή, που δεν προέρχεται από τον χώρο των media, έχει σπουδάσει οικονομικά και ασχολείται επαγγελματικά με τον κλάδο αυτό. Μάλιστα, όπως λένε οι φίλοι του γνωστού σεφ, ο ίδιος είδε πολύ θετικά το γεγονός ότι η σύντροφός του δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ παρότι στο παρελθόν είχε σχέσεις που τραβούσαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Δυστυχώς όμως χθες ο Γιώργος Παπακώστας είχε ένα απρόοπτο στο μαγαζί του, αφού έπιασε φωτιά και για προληπτικούς λόγους είναι στο νοσοκομείο δες τις φώτο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved