Πέτρος Ίμβριος: Είδαμε πλάνα από το θρησκευτικό του γάμο σε βίντεο κλιπ του
Showbiz

Πέτρος Ίμβριος: Είδαμε πλάνα από το θρησκευτικό του γάμο σε βίντεο κλιπ του

Ο Πέτρος Ίμβριος μιλώντας πρόσφατα για το νέο του τραγούδι και το video clip που το συνοδεύει με τίτλο “Θέλω να το μάθουν όλοι” αποκάλυψε πως πρωταγωνίστρια σε αυτό δεν είναι άλλη από την σύζυγό του.

Μάλιστα, όπως είπε και το δαχτυλίδι που βλέπουμε στο video clip είναι το δαχτυλίδι με το οποίο έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Συράν. Ακόμη μέσα στο video υπάρχουν πλάνα από τον γάμο τους αλλά και από το σπίτι τους

«Το τραγούδι είναι μια ρούμπα πολύ ανεβαστική και το βιντεοκλίπ, που περιέχει σκηνές όχι μόνο από τον γάμο αλλά και στιγμιότυπα γενικά της ζωής μου, το σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κουλούσης. Με τη Συράν παντρευτήκαμε στις 6 Δεκεμβρίου 2020, έχοντας μόνο εννέα άτομα μαζί μας. Ήταν ένας κορονογάμος. (Γελάει.) Ψάχναμε ημερομηνία και κάποια στιγμή η γυναίκα μου είδε στον ύπνο της τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ο προστάτης της οικογένειας μου. Έτσι, αποφασίσαμε να παντρευτούμε του Αγίου Νικολάου σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα, έχοντας κοντά μας μόνο τους γονείς, τους κουμπάρους, την αδελφή μου και δύο φίλους.

Αλλά επειδή έχω κάνει και πολύ πιο ανοιχτό γάμο, μπορώ να σου πω ότι αυτός μου άρεσε περισσότερο, γιατί ήταν πιο... μυστήριο, Ελπίζω την επόμενη άνοιξη, που θα έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα, να κάνουμε ένα πάρτι για να καλέσουμε όλους τους φίλους μας και να βαφτίσουμε και τον μικρό, που θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Παναγιώτης», λέει στο περιοδικό ΟΚ ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του.

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις σου με την πρώην σύζυγο σου;

«Άψογες. Και έχουν καταπληκτικές σχέσεις και η πρώην σύζυγος μου με τη νυν. Μην ξεχνάς ότι οι κόρες μου μένουν δύο με τρεις φορές την εβδομάδα μαζί μας, οπότε πρέπει να υπάρχει μια συνεννόηση».

Ήταν το ίδιο καλές οι σχέσεις σας και όταν πήρατε την απόφαση να χωρίσετε;

«Στην αρχή έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Όταν μου είχε πει να χωρίσουμε, γιατί ήταν δική της απόφαση, της είχα πει: «θέλω να δούμε πώς θα βγουν αλώβητες οι ψυχές των κοριτσιών». Κι αυτό ήταν κάτι που το δουλέψαμε. Αρκεί να σου πω ότι το πρώτο διάστημα έμενα στην αδελφή μου. Έφευγα αργά το βράδυ και επέστρεφα νωρίς το πρωί στο σπίτι, πριν ξυπνήσουν τα κορίτσια, μέχρι να συνειδητοποιήσουν σιγά σιγά ότι ο μπαμπάς και η μαμά αγαπιούνται, αλλά δεν μένουν πια μαζί. Και όλα αυτά τα κάναμε αφού προηγουμένως είχαμε συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο»

Πώς καταφέρνεις να διατηρείς τόσο καλές σχέσεις με τις πρώην σου; Σε ρωτάω γιατί και η πρώτη σου σύζυγος, η Ναταλία Γερμανού, λέει για εσένα τα καλύτερα.

«Σε όλους τους γάμους αλλά και όλες τις σχέσεις μου έδινα πάντα ευκαιρίες. Όταν όμως βλέπεις ότι το πράγμα δεν «περπατάει», δεν πρέπει να το διαιωνίζεις. Όταν δεν χρωστάς στον άλλο ερωτικά, ψυχικά, σεξουαλικά, οικονομικά, η αγάπη παραμένει, ακόμα κι αν τελειώσει η σχέση. Την Ναταλία πραγματικά την αγαπώ. Τα ίδια αισθήματα έχω και για την Έλενα, τη μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών μου, και της αναγνωρίζω ότι μεγαλώνει τις κόρες μου με τον καλύτερο τρόπο», λέει στο ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved