Εύα Σιμάτου: Ο γάμος με τον Αλέξη Σταμάτη και οι σχέσεις με την πεθερά της, Μπέτυ Αρβανίτη
Showbiz

Εύα Σιμάτου: Ο γάμος με τον Αλέξη Σταμάτη και οι σχέσεις με την πεθερά της, Μπέτυ Αρβανίτη

Η Εύα Σιμάτου είναι ένα από αυτά τα χαρισματικά πλάσματα που μπορούν να σε κερδίσουν με το να είναι απλώς ο εαυτός τους.

Έχει μια καλλιέργεια που απέκτησε από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι όπου η μεγάλη βιβλιοθήκη με τα βιβλία λογοτεχνίας δεν έπαιζε διακοσμητικό ρόλο και οι θεατρικές παραστάσεις, οι επισκέψεις στα μουσεία και τα ταξίδια ήταν μέρος της οικογενειακής διασκέδασης.

Η Εύα είναι περιβόλι και σε κερδίζει ακόμα κι όταν υποδύεται την κακιά Χατζίδου που ταλαιπωρεί τη Λενιώ στη φυλακή, στις Άγριες Μέλισσες.

Αυτός ο ρόλος είναι η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση και το πλατύ κοινό. Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το γάμο της με τον γιο της Μπέτυς Αρβανίτη, Αλέξη Σταμάτη αλλά και για τις σχέσεις της με την ηθοποιό.

Είσαι παντρεμένη με τον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη, με τον οποίο γνωριστήκατε το 2015

«Δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι λίγο θολό το τοπίο. Είχαμε γνωριστεί λίγο πιο πριν, μέσω της παρουσίασης ενός βιβλίου του που με κάλεσε για να διαβάσω. Πριν από αυτό, είχα πάει να δω μια άλλη παρουσίαση του για να συνεννοηθούμε και ήταν αυτή η αφορμή. Και σιγά-σιγά αναπτύξαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση που από μόνη της μας πήγαινε στα διάφορα βήματα της ζωής που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Έχουμε ζήσει μια ζωή με πολύ έντονους ρυθμούς, αλλά και με πάρα πολλή αγάπη».


Είσαι η πρώτη που διαβάζεις τα βιβλία του; «Ναι, μάλλον, εξαρτάται από βιβλίο σε βιβλίο, αλλά τώρα ας πούμε διαβάζω το επόμενο του και το δουλεύουμε μαζί. Όπως κι εκείνος πολλές φορές με βοηθάει σε σκηνές μου, μου κρατάει τα λόγια Με ενδιαφέρει η γνώμη του και πολλές φορές ανταλλάσσουμε απόψεις για τις δουλειές μας»

Ακούς και τη γνώμη της πεθεράς σου, της Μπέτυς Αρβανίτη;

«Κοίταξε, έχει μια πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτό τον χώρο και είναι μια κορυφαία ηθοποιός. Με ενδιαφέρει η γνώμη της, θα την ακούσω, αλλά διαχωρίζω τα σχόλια θέλω να πω ότι κάποια πράγματα θα τα κρατήσω, κάποια πράγματα δεν θα τα κρατήσω, αλλά νομίζω ότι έχουμε σύγκλιση απόψεων ως επί το πλείστον. Δηλαδή, δεν είναι πολλές οι φορές που θα μου πει κάτι και θα της απαντήσω κάτι διαφορετικό, σε σχέση με τη δουλειά μας πάντα. Ευτυχώς, σε σχέση με αυτήν τη δουλειά ήταν πάρα πολύ όμορφα τα σχόλια της και ήταν πολύ ικανοποιημένη»

Η μητρότητα πώς είναι;
«Είναι ένα project εν εξελίξει. Είναι πολύ όμορφο το δέσιμο με ένα παιδί, είναι πολύ όμορφο να το παρατηρείς γιατί είναι απόλυτα δοσμένο στη στιγμή, απόλυτα συγκεντρωμένο, απόλυτα αφιερωμένο και απόλυτα κατευθυνόμενο από το θέλω του. Έχει ένα πάρα πολύ καθαρό θέλω. Και είναι πολύ όμορφο να το βλέπεις να αναπτύσσεται στα διάφορα στάδια του. Από κει και πέρα εννοείται ότι η μητρότητα είναι απαιτητική από άποψη χρόνου, από άποψη επιθυμίας να το κάνεις ωραία και να προσφέρεις στο παιδί σου όσα περισσότερα μπορείς και από άποψη ψυχικής αντοχής και δύναμης».

Του αφιερώνεις όσο χρόνο θα ήθελες; «Νομίζω ότι με έχει βοηθήσει πολύ η συνθήκη του Covid, παρότι είχα και το θέατρο με τα live streamings κάναμε και μια ραδιοφωνική παραγωγή που ήταν συνεργασία της ΕΡΤ και του Εθνικού θεάτρου για τον Γλάρο όπου έπαιξα τη Νίνο, κάνω και τα μαθήματα μου online γιατί διδάσκω υποκριτική στο Αμερικανικό Κολέγιο, και έχω και τα γυρίσματα Έχω δηλαδή φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά λόγω του Covid είναι λιγότερο φορτωμένο από ό,τι θα ήταν υπό νορμάλ συνθήκες. Οπότε μένει χρόνος και βεβαίως τον αφιερώνω στο παιδί, κι εγώ και ο μπαμπάς του. Και νομίζω ότι είναι τυχερός ο Ερμής σε αυτήν τη χρονική συγκυρία, γιατί είναι μικρούλης ακόμα, δεν έχει πάει ακόμα σε παιδικό σταθμό, οπότε δεν στερήθηκε την επαφή του με τα άλλα παιδάκια Έχει έρθει στην κατάλληλη φάση ο Covid, θα έλεγα Όμως, αν θέλει μπορεί να φύγει του χρόνου τον παρακαλούμε πάρα πολύ, για να ζήσουμε τη ζωή μας όπως θέλουμε», λέει η ηθοποιός στο DownTown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved