Άλκηστις Ζιρώ: Η τηλεοπτική «Κατερίνα» της Αγγελικής σε πρώτο ενικό!
Showbiz

Άλκηστις Ζιρώ: Η τηλεοπτική «Κατερίνα» της Αγγελικής σε πρώτο ενικό!

Η Άλκηστις Ζιρώ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Κατερίνας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αγγελική».

Μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για την καθημερινότητά της και πώς έχει διαχειριστεί το θέμα της καραντίνας.

«Με την καραντίνα μου έχει λείψει να βγαίνω και να πηγαίνω όπου θέλω. Δεν μου λείπουν τα bars, μου λείπει το να έχω τον έλεγχο του εαυτού μου και να μη χρειάζεται να στείλω ένα μήνυμα σε έναν αριθμό για να μου πει ότι μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Μου έχει λείψει όμως και να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους. Έχω να δω πολύ καιρό τον μπαμπά μου γιατί είναι σε ευπαθή ομάδα, οπότε έχω στερηθεί πολύ πολύτιμο χρόνο που θα ήθελα να περάσω μαζί του.

Ο μπαμπάς και η μαμά είναι τα στηρίγματα μου από τότε που γεννήθηκα. Δεν μου έφεραν πότε εμπόδιο σε αυτά που ήθελα να κάνω. Μου προσέφεραν πάντα πολλή υποστήριξη. Όταν αποφάσισα ότι δεν θέλω να δώσω Πανελλήνιες, γιατί δεν ήθελα να περάσω σε καμία σχολή από αυτές που ήταν στις επιλογές, η μαμά μου, μου είπε; "Ωραία, από σήμερα σταματάς το φροντιστήριο, δεν δίνεις Πανελλήνιες, αλλά ξεκινάς μαθήματα θεάτρου" Ήξερε ότι αυτό ήθελα να κάνω, αφού έτσι κι αλλιώς πήγαινα στο καλλιτεχνικό σχολείο του Γέρακα, ήμουν στο τμήμα Θεάτρου-Κινηματογράφου από την Α' γυμνασίου, οπότε είχα τα ερεθίσματα. Μεγάλωσα στην Αγία Παρασκευή, αλλά τώρα έχω μετακομίσει στην Κυψέλη και συγκατοικώ με την κολλητή μου. Δεν είναι ότι νιώθω τώρα πιο ελεύθερα, αφού και στο πατρικό μου, επειδή δεν είχα καμία πίεση από τους γονείς μου, ένιωθα ότι είμαι με φίλους και αράζω. Απλώς τώρα είναι διαφορετικά, γιατί έρχονται στο σπίτι μας οι φίλοι μας και καθόμαστε. Έχω βέβαια να πληρώνω και λογαριασμούς και να κάνω και τις δουλειές του σπιτιού.

Φαντάσου ότι χτες επέστρεψα από το γύρισμα και είχα να βάλω σκούπα, πλυντήριο και να πλύνω τα πιάτα. Στο τέλος γύρισα και είπα στη φίλη μου τη Δάφνη "Δεν πάει άλλο, θα γυρίσω στο πατρικό μου" Δεν το εννοούσα φυσικά. Μου αρέσει πολύ το τένις και να κάνω ποδήλατο. Πεθαίνω στις ανηφόρες, αν με ρωτάς, αλλά στις κατηφόρες το απολαμβάνω. Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, γιατί δεν θέλω να χάνω τον έλεγχο και δεν μου αρέσει και η γεύση του. Από αυτή την άποψη είμαι η ξενέρωτη της παρέας. Δεν είμαι όμως ξενέρωτη γενικά. Με την παρέα μου είμαι και λίγο κάφρος, λίγο καραγκιόζης.

Μου αρέσει πολύ να κάνω πλάκα. Γενικά, είμαι πολύ εξωστρεφής στην κοινωνική μου ζωή. Είτε μ' αφήσεις με ένα παιδάκι 5 χρόνων είτε με έναν παππού 89 χρόνων, θα βρω τα κουμπιά τους και θα μιλάμε. Όσον αφορά τα συναισθηματικά μου όμως είμαι αρκετά εσωστρεφής. Δεν μου βγάζεις εύκολα κουβέντα. Μόνο τους φίλους μου εμπιστεύομαι για να πω τα μυστικά μου, γι' αυτό άλλωστε τους διάλεξα για να είναι δίπλα μου σε αυτήν τη ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved