Περιμένει το πρώτο της παιδί και έκανε την πρώτη βουτιά σε παραλία της Αττικής!
Showbiz

Περιμένει το πρώτο της παιδί και έκανε την πρώτη βουτιά σε παραλία της Αττικής!

Είναι πλέον σχεδόν επτάμιση μηνών και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο παιδί, γεγονός που την κάνει να είναι πολύ ευτυχισμένη! 

Η γνωστή ηθοποιός κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες, όμως αποφάσισε να κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από το instagram ποζάροντας με τον σύντροφό της και τον άντρα της ζωής της.

Πριν από λίγες ημέρες και εφόσον ο καιρός το ευνοεί, βρέθηκε σε παραλία της Αττικής για να απολαύσει και τις πρώτες βουτιές, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δημητρόγλου, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές με πιο πρόσφατη την κωμική σειρά "Πέτα τη φριτέζα".

Η Κατερίνα περιμένει σε περίπου ενάμιση μήνα από τώρα τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Γιώργου Κούρτη.

«Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, τότε όλα µπορείς να τα καταφέρεις», είχε παραδεχτεί πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός στο φιλικό της περιβάλλον. Η ίδια απολαµβάνει τη συντροφικότητα στο πλευρό του επιχειρηµατία, ο οποίος ασχολείται µε την κατασκευαστική εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του. Με τον αγαπηµένο της έχουν «δέσει» σε όλα.

Μάλιστα, είχαν κοινό στόχο κάποια στιγμή να γίνουν γονείς καθώς η Κατερίνα Δημητρόγλου είχε παραδεχτεί σε δικούς της ανθρώπους:

«Και οι δύο θέλουµε να δηµιουργήσουµε οικογένεια, στόχος όµως πρώτα είναι να βάλουµε τις βάσεις στη σχέση µας και να δηµιουργήσουµε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικογένειά µας».

Το ζευγάρι πρόσφατα µετακόµισε σε νέο σπίτι στην Πεντέλη, και εκείνη διακόσµησε τη νέα τους στέγη με πολύ μεράκι και χαρά. Και ύστερα ήρθε η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της και τώρα η μέλλουσα μανούλα θα έχει την χαρά αυτόν τον καιρό να διακοσμήσει και το παιδικό δωμάτιο, περιμένοντας με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Το ζευγάρι πριν από περίπου ενάμιση μήνα είχε ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού, όμως δεν ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει. Εκτός αν το ροζ φόντο στις φωτογραφίες υποδείκνυε ότι οι δυο τους περιμένουν κοριτσάκι.

Πάντως, η μέλλουσα μαμά δείχνει να απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης και παρ' όλο που μπαίνει στην τελική ευθεία, δείχνει να χαίρεται ιδιαίτερα τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε προσφάτως. Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved