Γιορτή της μητέρας: Like mother… like daughter! Όταν η κόρη υιοθετεί το αξεπέραστο στιλ της μαμάς
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Like mother… like daughter! Όταν η κόρη υιοθετεί το αξεπέραστο στιλ της μαμάς

Γιορτή της μητέρας: Η πιο «ανθισμένη» και τρυφερή γιορτή του κόσμου έφτασε!

Για όλες τις μητέρες παγκοσμίως, ο φετινός εορτασμός θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Μετά την επέλαση του κορονοϊού και τις συνέπειες του ποιος θα είναι αυτός ο γιος ή η κόρη που δεν θα κάνει μια θερμή αγκαλιά στη γυναίκα που τους έφερες στη ζωή, ακόμη κι αν φοράμε μάσκες!

Ας ελπίσουμε πως του χρόνου θα καταφέρουμε να τη γιορτάσουμε διαφορετικά και όπως της αξίζει!

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, λοιπόν, είπαμε να εκθειάσουμε λίγο τις πιο στιλάτες μαμάδες της Ελληνικής showbiz αλλά όχι έτσι απλά!

Είναι οι μαμάδες εκείνες οπού οι κόρες έχουν υιοθετεί το αξεπέραστο στιλ τους. Όπως για παράδειγμα η κόρη της Δέσποινας Βανδή, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, αλλά και οι πιο μικρούλες όπως η κόρη της Σίσσυ Φειδά, η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη και φυσικά η κόρη της Ρούλας Ρέβη.

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα

Για την Δέσποινα Βανδή δε χωρά καμία αμφιβολία πως είναι η πιο stylish επώνυμη της Ελληνικής showbiz. Η μικρή Μελίνα μεγάλωσε και πλέον φορά ρούχα και από τη ντουλάπα της μαμά της. Και στην Μελίνα δεν μπορεί κανείς να σταθεί μόνο στο στιλ αφού είναι ένα κορίτσι πανέμορφο και έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της.
Και στο στιλ των μαλλιών ακολουθεί το ύφος της Δέσποινας αφού και η Μελίνα έχει υιοθετήσει την τάση του μακρύ καρέ.

Εβελίνα Παπούλια και Αφροδίτη

Η Αφροδίτη Λιάντου όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της.
Έχουν ακριβώς τα ίδια μάτια, το ίδιο στιλ ενώ αν την παρατηρήσεις καλύτερα το πρόσωπό της θα σου θυμίζει πολύ έντονα αυτό της Εβελίνας Παπούλια στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα. Όσο για το ντύσιμο; Η μια «κλέβει» τα ρούχα της άλλης

Σίσσυ Φειδά – Διώνη

Μπορεί ακόμη να μην ανταλλάσουν ρούχα ωστόσο η στιλάτη μαμά έχει κάνει εξίσου στιλάτη και την κόρη ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Σίσσυ Φειδά επιλέξει ακριβώς το ίδιο στιλ για την μικρή της.

Ελένη Μενεγάκη – Μαρίνα

Η Μαρίνα Παντζοπούλου μεγαλώνει και όλο και περισσότερο μοιάζει στην κούκλα μαμά της, Ελένη Μενεγάκη! Η μικρή Μαρίνα η οποία φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση, είναι ένα υπέροχο και ζωηρό πλάσμα και όπως αποκάλυψε πρόσφατα και η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη στο Instagram μοιάζει πολύ σε εκείνη αλλά έχει και πολλά χαρακτηριστικά του μπαμπά της, Μάκη Πανζόπουλου! Όσο για το στιλ; Μα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό όταν έχει μαμά την στιλάτη Ελένη

Ρούλα Ρέβη – Ειρήνη Χρυσή

Πρόσφατα η μικρή της κόρη, έγινε μοντέλο για χάρη της μαμάς της και πάθαμε πλάκα με την ομοιότητα που έχουν. Μοιάζει πραγματικά σαν νεράιδα και εμείς αυτό που διαπιστώσαμε είναι η καταπληκτική ομοιότητα με τη μαμά της. Φυσικά έχει πάρει και χαρακτηριστικά από τον μπαμπά της, όμως αν παρατήσεις το πρόσωπό της θα δεις ότι μοιάζει εκπληκτικά με την γοητευτική μαμά της. Το κράμα τους είναι μοναδικό και τα δίδυμα έχουν πάρει τόσο από τη μαμά όσο και από τον μπαμπά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved