Γιορτή της μητέρας: Σοφία Αλιμπέρτη: Περήφανη μαμά - Όσα δε γνώριζες για τον Good Job Nicky
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Σοφία Αλιμπέρτη: Περήφανη μαμά - Όσα δε γνώριζες για τον Good Job Nicky

Γιορτή της μητέρας: Ανάμεσα σε όλες τις μανούλες του κόσμου που γιορτάζουν, σήμερα γιορτάζει και η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ως γνωστόν έχει αποκτήσει δυο γιους με τον Γιάννη Πάριο, τον Μιχαήλ - Άγγελο και τον Νικόλα, κατά κόσμον Good Job Nicky.

Η ίδια εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να μείνει μακριά από την τηλεόραση αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ζει τα τελευταία έντεκα χρόνια στην Πάρο. Εκεί έχει βρει τον προσωπικό της παράδεισο, όπου πλέον μένει μόνιμα, ενώ δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στο νησί.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είναι ευτυχισμένη μητέρα, καθώς βλέπει τους άντρες της ζωής της να μεγαλώνουν και να χαράζουν τον δικό τους δρόμο στη ζωή.

Τον τελευταίο ένα χρόνο έχει γίνει αρκετός ντόρος με τον γιο τους, Νικόλα, ο οποίος και μας συστήθηκε με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του, Good Job Nicky.

H Σοφία Αλιμπέρτη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γιου της, Νικόλα, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού!

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει για το πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του δοκιμάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Μέχρι να νιώσω ώριμος κανείς δεν ήξερε μόνο η μαμά μου ότι τραγουδούσα. Το έκρυβα 100% από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήξερε καθόλου ότι τραγουδούσα. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Είναι τιμητικό που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ναι έχω το γονίδιο αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Για το ψευδώνυμό του, Good Job Nicky, ανέφερε: «Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου.»!

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος καμαρώνουν τον γιο τους να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού και βρίσκονται στο πλευρό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved