Σοφία Παυλίδου: Θα τα χάσετε με την πρώτη αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Θα τα χάσετε με την πρώτη αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι

H Σοφία Παυλίδου ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει με την απίστευτη σιλουέτα της!

Είδαμε τη Σοφία Παυλίδου χωρίς ρετούς και με μαγιό και απλά κολλήσαμε!

Δεν υπάρχει το κορμί της και σίγουρα και εσείς θα τα χάσετε με την πρώτη αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι για φέτος!

Η ηθοποιός μπορεί να μεγαλώνει, όμως έχει καταφέρει να έχει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα. Αυτές τι μέρες απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και ήδη ξεκίνησε τις βουτιές της για φέτος!

Η Σοφία Παλίδου είναι μία γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και φαίνεται, αφού τολμά και δημοσιεύσει ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό και η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη!

Η ηθοποιός πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό και χωρίς καμία επεξεργασία και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Μάλιστα, σχολίασε τη φωτογραφία της γράφοντας: "Let the summer begin"!

Μάλιστα η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει για τα μυστικά ομορφιάς του λαμπερού προσώπου της: «Δεν έχω πάει ποτέ σε πλαστικό χειρουργό γιατί νομίζω, δεν το χρειάζεται ακόμη το πρόσωπό μου. Ωστόσο έκανα ακόμη μία θεραπεία προσώπου -triactive λέγεται- σε γνωστό κέντρο ομορφιάς, όπου τα τελευταία πέντε χρόνια επισκέπτομαι ανελλιπώς. Κάνω διάφορες θεραπείες, -ενυδατικές, σύσφιξης κ.ο.κ.- καθώς και χαλαρωτικό μασάζ…».

Όσο για την σιλουέτα της; Σίγουρα προσέχει τη διατροφή της, αφού όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery δεν έχει ούτε ίχνος κυτταρίτιδας!

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της χωρίς ρετούς και φίλτρα με μπικίνι και θα κολλήσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved