Σιωπηλός Δρόμος: Δείτε με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι ο «Νάσος Οικονομίδης»
Showbiz

Σιωπηλός Δρόμος: Δείτε με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι ο «Νάσος Οικονομίδης»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Δημήτρης Λάλος επέστρεψε μέσα από τη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» με τον ρόλο του Νάσου Οικονομίδη.

Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην πατρότητα ενώ μιλώντας για δυσκολίες που βίωσε η σύντροφός του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μάθαμε ποια είναι.

Έγινες πατέρας το 2017, η κόρη σου είναι 3,5 ετών. Πρωταγωνιστείς σε μια σειρά όπου η βασική πλοκή έχει να κάνει με απαγωγή παιδιών. Σε προσωπικό επίπεδο σε άγγιξε;

«Υποσυνείδητα σίγουρα με άγγιξε. Ωστόσο, όταν καταπιάνομαι με ένα τόσο οικουμενικό θέμα, προσπαθώ να σκέφτομαι όλα τα παιδιά του κόσμου. Στην υποκριτική χρησιμοποιούμε διάφορα εργαλεία, και στη συγκεκριμένη περίπτωση με ενδιαφέρει γενικά το θέμα και όχι σε σχέση με το δικό μου παιδί. Ενδεχομένως να το έχω αποφύγει επειδή δεν συνδέω την κόρη μου με τη δουλειά».

Η πατρότητα μετατόπισε κάτι μέσα σου, σε άλλαξε;

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώθεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγματικά το εννοείς και πραγματικά είναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξης μας. Σε μένα η πατρότητα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συνεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός».

Η σύντροφος σου, Έλενα Μαυρίδου, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε κατά την εγκυμοσύνη της. Εσύ πώς βίωσες εκείνη την περίοδο;

«Το θέμα είναι τι βιώνει εκείνος που περνά μια κατάσταση. Εγώ ήμουν δίπλα της στηρίζοντας την όσο περισσότερο μπορούσα. Όμως η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα που κυοφορεί είναι ηρωίδα. Όλη η οικογένεια ήμασταν δίπλα της, αλλά εκείνη ήταν η ηρωίδα που τα κατάφερε και έφερε στον κόσμο ένα υγιές παιδί».

Ποια οικογενειακή στιγμή φυλάς στην καρδιά σου;

«Αυτές που φυλάω στην καρδιά μου θα τις κρατήσω εκεί. Πιστεύω όμως ότι μία από τις ωραιότερες στιγμές για έναν άνθρωπο είναι όταν βάζει για ύπνο το παιδί του, το οποίο νιώθει ασφάλεια μόνο με την παρουσία του γονιού του δίπλα του και σιγά σιγά κοιμάται, εκείνα τα δευτερόλεπτα μεταξύ ξύπνιου και ύπνου μέχρι να κοιμηθεί», λέει στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved