Καλομοίρα: Η απόφαση εν μέσω κορονοϊού και το ταξίδι – πρόκληση
Showbiz

Καλομοίρα: Η απόφαση εν μέσω κορονοϊού και το ταξίδι – πρόκληση

Τις δυσκολίες που βίωσε εν μέσω κορονοϊού, πόσο επηρέασε την καθημερινότητα στο σπίτι με τρία παιδιά αλλά και για πώς κατάφερε να βγει αλώβητη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Καλομοίρα.

Παράλληλη αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε ενώ αποκάλυψε και το ταξίδι – πρόκληση της οικογένειας της.

Πώς πέρασες τον τελευταίο χρόνο στην Αμερική, από τη στιγμή που μπήκε ο κορονοϊός στις ζωές μας;

«Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, πέρασα όλο το διάστημα στο σπίτι μαζί με την οικογένεια μου, όπως φυσικά και όλος ο κόσμος. Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από μας. Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου καθώς ο Νίκος έχει άσθμα, ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί και το παρακολουθούμε προσεκτικά, με μια αυτοάνοση πάθηση, που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος. Θυμάμαι ότι ζήσαμε με τον Γιώγο κάποιες δύσκολες ημέρες, αγχωμένοι με την άγνοια που επικρατούσε γύρω από τον κορονοίο, και ήμασταν κυριολεκτικά κολλημένοι στην τηλεόραση όλη την ώρα. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά ήταν μια πίστα γεμάτη προκλήσεις και τρέλα. Γι' αυτό και, πέρυσι το καλοκαίρι που δεν ήρθαμε στην Ελλάδα, νοικιάσαμε ένα μεγάλο τροχόσπιτο και, ναι μεν, ήμασταν πάλι οι πέντε μας, αλλά νιώσαμε καλύτερα γιατί αλλάξαμε παραστάσεις και είδαμε από κοντά μέρη της Αμερικής τα οποία υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να μη γνωρίζαμε. Μεταξύ άλλων, στο ταξίδι που κάναμε, επισκεφθήκαμε το Κολοράντο, το Κάνσας, την Αριζόνα, το Τενεσί και άλλα πανέμορφα, καταπράσινα μέρη.

Ήταν ένα πραγματικά ωραίο ταξίδι που ωφέλησε την οικογένεια μας, ιδιαίτερα η καθημερινή στενή επαφή με τη φύση. Η κατάσταση με τον κορονοϊό στις ΗΠΑ ήταν όσο δραματική την πρόβαλλαν τα media. Ήταν φρικτή! Από τη μία, τα νοσοκομεία δεν είχαν διαθέσιμες κλίνες και, από την άλλη υπήρχαν αρκετοί οι οποίοι αρνούνταν να φορέσουν μάσκα, αλλά και γενικως την ύπαρξη του κορονοϊού. Ήταν τρομακτικό το γεγονός ότι πέθαινε μαζικά κόσμος. Στην οικογένεια χάσαμε την αγαπημένη μου θεία, ενώ ο θείος μου νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση για μεγάλο διάστημα. Πλέον είναι καλύτερα τα πράγματα και προσωπικά αισθάνομαι πιο ασφαλής γιατί εγώ και ο Γιώργος όσο και οι γονείς και αδέρφια μας κάναμε και τις δύο δόσεις του εμβολίου»


Αγχώθηκες καθόλου για το εμβόλιο;


«Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο καθώς ναι ένα καινούριο εμβόλιο και δεν ξέρεις πώς θα αντιδρούσε ο οργανισμός μας. Συγχρόνως όμως, ήμουν ενθουσιασμένη που εμβολιαστήκαμε επειδή είναι ο βασικός τρόπος να προστατευτούμε από αυτή την ασθένεια».

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο σε αυτή τη νέα πραγματικότητα;

«Ο εγκλεισμός στο σπίτι και η κοινωνική στάση και απομόνωση. Στην αρχή ειδικά, ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα. Αγαπώ το σύζυγο μου και την οικογένεια μας, αλλά είμαι σίγουρη ότι όλες οι παντρεμένες γυναίκες καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Ένιωθα πως όλο το βάρος του σπιτιού είχε πέσει πάνω μου και ήταν πολύ αγχωτικό το γεγονός ότι έτρεχα μονίμως πίσω από τρία παιδιά μαγείρευα όλη την ώρα, δεν είχα ούτε δέκα λεπτά για τον εαυτό μου και τη δυνατότητα να αλλάξω εικόνες»


Τα παιδιά συνειδητοποίησαν τι έχει συμβεί;

«Με τον Γιώργο είμαστε πάντοτε ειλικρινείς μαζί τους, παρόλο που είναι μικρά παιδιά. Τους μιλάμε πολύ, τους εξηγούμε τα πανιά γιατί πιστεύουμε πολύ στην αλήθεια ως άνθρωποι. Παρακολουθούσαμε μαζί τις ειδήσεις κάθε βράδυ, είναι, συνήθεια που έχουμε υιοθετήσει και μερικά χρόνια μετά το βραδινό φαγητό, οπότε ήταν ενήμερα τι γινόταν»

Θα έρθετε οικογενειακώς το καλοκαίρι στην Ελλάδα;

«Ναι, ανυπομονώ να έρθω. Μου έλειψε πολύ η Ελλάδα. Ήταν πολύ περίεργο το προηγούμενο καλοκαίρι που δεν την επισκεφθήκαμε. Στόχος μου είναι να έρχομαι κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια μου, είναι η πατρίδα μου, και θέλω να επισκέπτομαι σίγουρα το χωριό μου και να βλέπω συγγενείς και φίλους. Με τον Γιώργο καταγόμαστε από το ίδιο χωριό, τα Νιάτα Λακωνίας, και επιθυμούμε τα παιδιά μας να αποκτήσουν δεσμούς με το χωριό μας και την Ελλάδα», λέει στο Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved