Η Άνοιξη είναι εδώ και αυτοί είναι οι πιο ωραίοι και παραδεισένιοι κήποι επωνύμων
Showbiz

Η Άνοιξη είναι εδώ και αυτοί είναι οι πιο ωραίοι και παραδεισένιοι κήποι επωνύμων

Η Άνοιξη είναι εδώ και λίγο και οι επώνυμοι διαθέτουν τους ωραιότερους κήπους για να απολαύσεις μια όμορφη βραδιά ή ένα υπέροχο απογευματινό καφέ.

Μπορεί η εστίαση να άνοιξε όμως δεν υπάρχει καλύτερο από το να απολαμβάνει το φαγητό σου, τον καφέ σου η το χαλαρό ποτό σου σε ένα καταπράσινο και περιποιημένο κήπο.

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα που και οι επώνυμοι μένουν σπίτι δεν έχουν σταματήσει να ποστάρουν φωτογραφίες από τα σπίτια τους.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει μόνο ένα εντυπωσιακό σπίτι στα Μελίσσια αλλά και έναν παραμυθένιο κήπο! Η παρουσιάστρια η οποία δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες της από το σπίτι της μιας και είναι λάτρης του Instagram λατρεύει να ποζάρει με φόντο τον εντυπωσιακό κήπο της! Η αγάπη της άλλωστε για τα λουλούδια και τον κήπο του σπιτιού της είναι γνωστή. Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει η ίδια τον κήπο της και το είχε πει στο παρελθόν πολλές φορές μέσα από τις εκπομπές της.

H Μιμή Ντενίση βρίσκει την ηρεμία της στο εξοχικό της σπίτι, στο Θεολόγο, καθώς είναι το μέρος που χαλαρώνει κα δημιουργεί, είναι ο επίγειος παράδεισός της. Η βίλα της γνωστής ηθοποιού στο Θεολόγο διαθέτει τα πάντα αλλά αυτά που δεν περνούν απαρατήρητα είναι ο υπέροχος κήπος και η πισίνα που διαθέτει το σπίτι.

Καταπληκτικό κήπο διαθέτει και η Μαντώ Γαστεράτου. Με αφορμή την ονομαστική του γιορτή, η παρουσιάστρια φρόντισε για την διακόσμηση του σπιτιού της και συγκεκριμένα του κήπου της, θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μεγάλη μέρα για τον γιο της τον οποίο και λατρεύει.

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει όμορφες στιγμές στον κήπο του σπιτιού της λίγο πριν μαμά για δεύτερη φορά. Μεγάλος, περιποιημένος και ΄ό,τι πρέπει για να παίζουν τα παιδιά της.

Όσο υπέροχο είναι το σπίτι της αλλά τόσο και ο παραδεισένιος κήπος της. Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα υπέροχο σπίτι, άνετο, ζεστό και πολύ λειτουργικό, είδαμε όμως και το κήπο της και πραγματικά σαστίσαμε!

Υπέροχο κήπο διαθέτει και η Βάσω Λασκαράκη. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας τον έχει δείξει κι έχουμε ζηλέψει στην άπλα και την πρασινάδα του.

Δες κι άλλες φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved