Survivor: Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή μετά τα παράπονα της Μαριαλένας
Showbiz

Survivor: Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή μετά τα παράπονα της Μαριαλένας

Survivor: Κι ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη περίμενε να επικοινωνήσει στο έπαθλο επικοινωνίας με τον καλό της, Γιώργο Λιβάνη, στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι (5/5), εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Στο χθεσινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο Survivor, είδαμε την Μπλε ομάδα να κερδίζει το πολυπόθητο επικοινωνίας κι ενώ όλοι σχεδόν οι παίκτες μίλησαν με τις σχέσεις τους, εκείνη περίμενε να εμφανιστεί στην οθόνη ο Γιώργος Λιβάνης και δεν εμφανίστηκε ποτέ και ξεκίνησε τα παράπονα.

Η Μαριαλένα μετά από αυτό είπε στην κάμερα του Survivor: "Η αήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να να καταλάβει".

Εκείνος σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και πόζαρε στον φωτογραφικό χωρίς να σχολιάσει τίποτα, όπως όλοι περίμεναν. Την φωτογραφία συνόδευσε με ένα εικονίδιο ματιών.

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved