Η καραντίνα τελειώνει και αυτοί είναι οι επώνυμοι που θα βγουν στις παραλίες με λιγότερα κιλά
Showbiz

Η καραντίνα τελειώνει και αυτοί είναι οι επώνυμοι που θα βγουν στις παραλίες με λιγότερα κιλά

Η καραντίνα σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος, το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών και οι παραλίες έτοιμες να μας υποδεχτούν.

Είναι γεγονός πως πολλές επώνυμες κυρίες της Ελληνικής showbiz κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήραν κιλάκια, άλλες πάλι τα είχαν από την εγκυμοσύνη τους κι άλλες αποφάσισαν πως πρέπει να φύγει κάθε ίχνος περιττού βάρους.

Το σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι θα τις βρει πιο αδύνατες από ποτέ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Το μυστικό για το πώς κατάφερες να αδυνατίσεις μες στην καραντίνα θα μου το πεις;
Δεν υπάρχει μυστικό. Προσπάθησα απλώς να μην παχύνω, οπότε πρόσεχα τη διατροφή μου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις μέρες που έλειπα από το σπίτι περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα «ξέφευγα» καμιά φορά. Αν μου έκανε σε κάτι καλό αυτή η καραντίνα ήταν ότι με βοήθησε να ακονίσω τις μαγειρικές μου ικανότητες, αφού για πρώτη φορά είχα και τον χρόνο και τη διάθεση και κοινό πρόθυμο να δοκιμάσει τα πιάτα μου. Πέρσι το Πάσχα, ας πούμε, ακολούθησα γιο πρώτη φορά όλες τις γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας: έψησα κουλουράκια, έφτιαξα τσουρέκια, έβαψα αυγά, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο περιοδικό ok.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας! Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα κι έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για εμένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες, είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δεν χρειάζονται ακρότητες, θέλει ισορροπία» δήλωσε η Κωνσταντίνο Σπυροπούλου στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Λένα Δροσάκη

«Πήρα 27 κιλά στην εγκυμοσύνη και τώρα μου έχει μείνει να χάσω δέκα. Έχασα δεκαπέντε με το που βγήκα. Με το παιδί τρέχεις, οπότε τα χάνεις», είχε πει έχοντας ήδη χάσει τα πρώτα 15.

Γωγώ Τσαμπά

«Έβγαλα νέο τραγούδι, νέο βιντεοκλίπ. Είμαι αδυνατισμένη. Μη με ρωτήσεις τη δίαιτα. Φερμουάρ το λένε στο χωριό μου. Σε έναν χρόνο έχασα 14 κιλά», είπε χαρακτηριστικά η Γωγώ Τσαμπά στην κάμερα του Πρωινού.

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει αυτό που χρόνια ήθελε, να χάσει εκείνα τα περιττά κιλά που ενδεχομένως την ενοχλούσαν. Έχει χάσει πάνω από είκοσι κιλά.
«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ,. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού», είχε πει ενώ είχε αποκαλύψει πως αιτία για να χάσει βάρος και να προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή της στάθηκε η περιπέτεια υγείας της με τον κορονοϊό. Μάλιστα, είχε αναφέρει:
«Εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό».

Σοφία Μουτίδου

«Κάνω πάρα πολύ καιρό διατροφή, θυμάμαι μια φορά που σε είχα δει και είχες χάσει τα άπειρα κιλά και μου είπες προσπαθώ από παντού. Αυτό κάνω και εγώ, παιδιά κατέληξα σε κάτι πολύ σοβαρό ο χοντρός ο άνθρωπος δεν ξέρω πότε ευχαριστιέται μόνο όταν τρώει, μετά έχει ενοχές. Είναι για όλη την ζωή αυτό το πράγμα δεν τελειώνει», δήλωσε. Η ηθοποιός πριν από καιρό είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube για το «πώς ξεφορτώθηκε τα κιλά».

Μαρία Κίτσου

Για να χάσει τα κιλά, η Μαρία Κίτσου ακολούθησε ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο, πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά. Έτσι ενίσχυσε το μεταβολισμό της, χάνοντας κιλά και πόντους σε σχετικά σύντομο διάστημα. Παράλληλα, ενυδάτωνε τον οργανισμό της, πίνοντας 1,5 λίτρο νερό την ημέρα. Η αρχή είχε γίνει στο διάστημα της πρώτης καραντίνας, όταν η Μαρία Κίτσου πρόσεξε την διατροφή της, έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έχασε τα κιλά που ήθελε. Η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά:
«Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά».

Νικολέτα Ράλλη

Η Νικολέτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε τριάντα κιλά τα οποία με γυμναστική και σωστή διατροφή προσπαθεί να χάσει. Ήδη όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η αλλαγή της είναι εμφανής.
«Πήρα σχεδόν τριάντα κιλά, και μάλιστα τα περισσότερα στην αρχή. Δεν το κατάλαβα τότε, νόμιζα ότι είχα βαρύνει λόγω της κύησης. Με απασχολεί το να επανέλθει το σώμα μου, όχι όμως εμμονικά. Ξέρω ότι με σκληρή προσπάθεια, αργά και σταθερά, θα τα καταφέρω», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη.

Καλομοίρα

«Διάβασα πολλά βιβλία τότε και έμαθα πολλά από τους γυμναστές και τους διατροφολόγους μου. Στα δίδυμα είχα φτάσει τα 91 κιλά, στην Αναστασία τα 82 και σήμερα είμαι 52. Πλέον είμαι πολύ πειθαρχημένη σε ό,τι αφορά τη διατροφή μου. Αποφεύγω τη λευκή ζάχαρη, τα τηγανητά φαγητά, τα αναψυκτικά και το γαλακτοκομικά, ενώ φροντίζω να αθλούμαι γιο μία ώρα κάθε πρωί και να κάνω πέντε λεπτά διαλογισμό. Επειδή, όταν είσαι μαμά ο χρόνος για σένα είναι ασφυκτικά περιορισμένος, ξυπνώ κάθε μέρα στις 6 το πρωί για να γυμναστώ προτού ξυπνήσουν τα παιδιά και ξεκινήσει η ήμερα μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved