Γιώργος Θεοφάνους: Τα πρώτα λόγια μετά το σοβαρό χειρουργείο (Video)
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: Τα πρώτα λόγια μετά το σοβαρό χειρουργείο (Video)

 Ο Γιώργος Θεοφάνους οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στο χέρι.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εισήχθη εσπευσμένα στο Υγεία όπου και οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που είχε δημιουργηθεί μετά από το ατύχημά του.

Για τρεις ολόκληρες ώρες κράτησε το χειρουργείο καθώς διεγνώσθη με συντριπτικό κάταγμα στον καρπό του χεριού του και έπρεπε να τοποθετηθούν λάμες και βίδες στο σημείο όπου είχε τραυματιστεί.

Μάλιστα, μετά από δύο μήνες θα χρειαστεί να ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αφαιρεθούν τα παραπάνω και να αποκατασταθεί πλήρως το χέρι του.

Η όλη περιπέτεια φυσικά και ανησύχησε τους οικείους του αλλά και όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μετά το συγκεκριμένο ατύχημα θα χρειαστεί να απέχει από τις υποχρεώσεις του. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρωθούν κάποιες εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί με τη Δέσποινα Βανδή καθώς δεν θα μπορεί να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με μηνύματα με τον γνωστό συνθέτη και μετέφερε τα πρώτα λόγια του στον αέρα του Πρωινού: «Το πρώτο χειρουργείο πήγε μια χαρά, σε κανένα μήνα το δεύτερο. Όλα δείχνουν καλά. Και όπως μου έγραψε με χιούμορ η Αλεξίου: “Τώρα θα παίζεις με το αριστερό, όπως παίζω εγώ με το ένα δάχτυλο”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved