Μενεγάκη: Η πρώτη της εμφάνιση στο Mega μέσα από φωτογραφίες! Το άψογο στιλ και τα χαμόγελα ευτυχίας
Showbiz

Μενεγάκη: Η πρώτη της εμφάνιση στο Mega μέσα από φωτογραφίες! Το άψογο στιλ και τα χαμόγελα ευτυχίας

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο κανάλι απ' όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή, το Mega.

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά.

Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση με την ίδια εδώ και ενάμιση περίπου μήνα να είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από τα γραφεία του Mega. Mε χαμόγελο ευτυχίας και ένα φανταστικό outfit η Ελένη έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Εδώ και ενάμιση μήνα πηγαίνει συνεχώς στα γραφεία του σταθμού και αναζητά άτομα που θα πλαισιώσουν την εκπομπή της.

Αυτό το διάστημα ψάχνει τον μάγειρα… Θα υπάρχει μαγειρική και δεν θα υπάρχει η στήλη της αστρολογίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε και του Γιάννη Πουλόπουλου, υπάρχει ένα θρίλερ με την ώρα προβολής της εκπομπής της. Από τη μία το Mega θέλει η εκπομπή της να ξεκινά στις 2 για να δίνει πάσα στον Νίκο Ευαγγελάτο ενώ η ίδια δεν θέλει να αλλάξει ζώνη!

Η Ελένη Μενεγάκη ζητά να παραμείνει στο μεσημέρι στη μία και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακινηθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved