Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik: Δεν ζουν πια μαζί! Τι πραγματικά συμβαίνει;
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik: Δεν ζουν πια μαζί! Τι πραγματικά συμβαίνει;

Εδώ και καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να διανύουν κρίση στη σχέση τους με πολλούς να κάνουν λόγο ακόμα και για χωρισμό

Τι συνέβη ανάμεσά τους; Το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια και εδώ και καιρό συγκατοικούσε σε μία μεζονέτα στη Νέα Πεντέλη.

Όμως, πλέον η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη ενώ ήδη κυκλοφορεί έντονα ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το OK, και άνθρωπο από το περιβάλλον τους: «Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό... Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό».

Η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Νάνσυ Παραδεισανού από το πρωινό πριν από λίγες μέρες ανέφερε ότι όντως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved