Χριστίνα Κοντοβά: Το μεγάλο της στήριγμα στον δρόμο της υιοθεσίας και η καθημερινότητα στην Ουγκάντα
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Το μεγάλο της στήριγμα στον δρόμο της υιοθεσίας και η καθημερινότητα στην Ουγκάντα

Η Χριστίνα Κοντοβά, μετά από τόσους μήνες στην Ουγκάντα, νιώθει πλέον τη χώρα όπου γεννήθηκε η μικρή Ada την οποία υιοθετεί, ως δεύτερη πατρίδα της. 

Μάλιστα το παραδέχτηκε και η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο instagram στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο χρόνος του fostering είναι μεγάλος αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να συνδεθούμε με την Έιντα, να γνωρίσω τη χώρα της και να μάθω για τις ρίζες της. Η Ουγκάντα είναι μια πανέμορφη χώρα με καταπληκτικούς ανθρώπους και για μένα πια είναι η δεύτερη πατρίδα μου! Το διάστημα που θα είμαι εδώ θα δω όσο πιο πολλά μπορώ κι όσο μπορώ θα σας την δείξω μέσα από τα δικά μου μάτια!».

Το ταξίδι αυτό για την υιοθεσία της κόρης της δεν είναι εύκολο όμως ευτυχώς για την ίδια έχει ανθρώπους να τη στηρίζουν. Εκτός από τον σύντροφό της Τζώννυ Καλημέρη, έχει και τους ανθρώπους της οικογένειάς της όπως τη μεγαλύτερη αδελφή της, την Μπέττυ η οποία μάλιστα ταξίδεψε στην Ουγκάντα για να βρίσκεται κοντά της. Το αποκάλυψε η ίδια η σχεδιάστρια ρούχων η οποία πόζαρε μαζί της στον φακό, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο instagram.

Φυσικά, η Χριστίνα Κοντά δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες και από την καθημερινότητά της στην όμορφη χώρα της Αφρικής η οποία είναι πράγματι πανέμορφη.

Δείτε τις δύο αγαπημένες αδελφές παρακάτω αλλά και φωτογραφίες από την καθημερινότητα της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της στην Ουγκάντα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved