Η ώρα του οριστικού χωρισμού για Σρόιτερ – Αιγινίτη;
Showbiz

Η ώρα του οριστικού χωρισμού για Σρόιτερ – Αιγινίτη;

Εδώ και ενάμιση μήνα είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν οι φήμες που ήθελαν τους νιόπαντρους Αντώνη Σρόιτερ και Δήμητρα Αιγινίτη να αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους.


Το gossip-tv είχε δημοσιεύσει την είδηση ως quiz σεβόμενο το γεγονός ότι ακόμη και οι δυο «το πάλευαν». Όπως δείχνουν τα πράγματα όμως, τελικά, δεν τα κατάφεραν. Σήμερα το απόγευμα η Δήμητρα Αιγινίτη για πρώτη φορά μετά το γάμο της άλλαξε την «κατάσταση» στο profile της στο Facebook από "Married" σε "Single" δηλαδή από "Παντρεμένη" σε "Ελεύθερη" και έγραψε στο status της: «Αγαπημένο μου παρελθόν, κάνεις λίγο στην άκρη για να σε ξεπεράσω;»
Τα τηλέφωνα στα δημοσιογραφικά γραφεία πήραν φωτιά καθώς η είδηση έκανε το γύρo του χώρου και όλοι άρχισαν να ψάχνονται αν και κατά πόσο ο χωρισμός του νιόπαντρου ζευγαριού είναι γεγονός.
Το gossip-tv έψαξε επίσης το θέμα και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι όντως η Δήμητρα Αιγινίτη και ο Αντώνης Σρόιτερ, μετά από τεσσερισήμισι μήνες έγγαμου βίου, δεν είναι πια μαζί.
Δεν ξέρουμε όμως ακόμα εάν αυτή η απόφαση θα είναι οριστική καθώς και στο παρελθόν, πριν το γάμο του, το ζευγάρι είχε χωρίσει και όμως τα ξαναβρήκε και έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.
Μόνο το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved