Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ηθοποιός της σειράς θα γίνει μπαμπάς - Δείτε πώς το ανακοίνωσε
Showbiz

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ηθοποιός της σειράς θα γίνει μπαμπάς - Δείτε πώς το ανακοίνωσε

Μας «συστήθηκε» μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» την τηλεοπτική σεζόν 2016 – 2017 και τώρα θα γίνει μπαμπάς.

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Πλεμμένος και η σύντροφός του, επίσης ηθοποιός, Ιφιγένεια Μακρή, θα γίνουν γονείς.
Οι δυο τους πόζαραν στην κουζίνα του σπιτιού τους και το διακωμώδησαν λέγοντας πως είναι εξώφυλλο της ιταλικής Vogue με την ηθοποιό να μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μόλις δημοσίευσαν τη φωτογραφία στα social media πήραν «φωτιά» από τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.

«Μπορεί ένας γάμος να κρατιέται, αλλά ο κάθε άνθρωπος μόνος του έχει κάποιες επιθυμίες. Αν μέσα στον γάμο δεν τις εκπληρώνει, αυτό κάπου θα το εκφράσει και αν δεν το κάνει θα έχει επιπτώσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα... Ο καθένας θα πρέπει να εκφράζεται καλλιτεχνικά. Στην ουσία, όμως, κάποιος ξεσπάει για λίγο μέσα από μια άλλη ασχολία, αλλά επί της ουσίας επισκιάζει προσωρινά το πρόβλημα, δεν το λύνει είναι το βασικό που γίνεται στη ζωή αυτή τη στιγμή. Άμα θες να γίνεις ζωγράφος και δεν καταφέρνεις να βγάλεις λεφτά από αυτό, τι κάνεις; Μπορείς να συνεχίσεις τη ζωγραφική σου και να δουλεύεις σε κάτι το οποίο θα είναι συμβατικό. Έχουν κατασκευάσει έτσι την κοινωνία. Το καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία. Πρέπει να έχεις τον χρόνο να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί. Άμα δεν εκφράζεις αυτό που σε βασανίζει, αρρωσταίνεις ψυχολογικά και σωματικά», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Δείτε την ανάρτησή του στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved