Ηλιάκη – Μανουσάκης: Το hi-tech σπίτι τους στην Ελβετία είναι ονειρεμένο
Showbiz

Ηλιάκη – Μανουσάκης: Το hi-tech σπίτι τους στην Ελβετία είναι ονειρεμένο

Μόλις λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Στέλιος, είχαν κάνει τη μετακόμισή τους σε ένα ονειρεμένο σπίτι στη Ζυρίχη, οπού πλέον ζει μόνιμα η παρουσιάστριας μιας και ο σύντροφός της δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα σπιτικό ιδανικό για οικογένεια, άνετο και ιδιαίτερο με γωνιές που έχουμε ζηλέψει.

Μεγάλη hi – tech κουζίνα, υπέροχο σαλόνι και γενικά οι χώροι έχουν διακοσμηθεί με το γούστο της Μαρίας Ηλιάκη, το οποίο είναι φανταστικό.

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...», έγραψε και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η όμορφη παρουσιάστρια εδώ και δυο μήνες περίπου έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη, εκεί οπού εργάζεται ο σύντροφό της.

Η Μαρία Ηλιάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν σταματά να δημοσιεύει instastories δείχνοντάς μας πώς περνά τη μέρα της.

Όταν ο σύντροφός της είναι στη δουλειά, εκείνη μαγειρεύει υγιεινά, φροντίζει τον εαυτό της, κάνει μάσκες ομορφιάς, πηγαίνει στο κομμωτήριο και… περπατά αρκετή ώρα.

Κάνει βόλτες στη Ζυρίχη και είναι πιο ήρεμη και όμορφη από ποτέ!
Το πρόγραμμα μια μέλλουσας μαμάς κατά το ευτυχές αυτό διάστημα της εγκυμοσύνης έχει φυσικά και τους τακτικούς προγεννητικούς ελέγχους.

Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη θα γεννήσεις στις 20 Ιουλίου.

Δες γωνιές του σπιτιού τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved