Γιώργος Λιάγκας: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊόύ - Δες τις φωτό που ανέβασε!
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊόύ - Δες τις φωτό που ανέβασε!

Γιώργος Λιάγκας: Πιστός στο ραντεβού του για τον εμβολιασμό ο παρουσιαστής του ANT1 - Οι φωτογραφίες και το μήνυμα που έστειλε μέσω instagram

Φέτος έκανε δυναμικό comeback και μάλιστα εκεί που δεν το περιμέναμε. Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, μιας και ο ANT1 υπήρξε το τηλεοπτικό του σπιτικό για αρκετά χρόνια πριν τον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά.

Μπορεί πλέον οι σχέσεις τους να είναι επαγγελματικές, ωστόσο όλα στο πλατό δείχνουν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής κάθε πρωί δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του σταθμού, σχολιάζοντας όλα τα νέα της επικαιρότητας και της showbiz.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας άλλαξαν αρκετά, τόσο στη σκαλέτα της εκπομπής, όσο και στους συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα τους στο πλατό. Πιστός πάντα στη θέση του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος συνδέεται με μια μακροχρόνια πλέον φιλία και με τους δύο.

Ο Γιώργος Λιάγκας το απόγευμα της Δευτέρας 10/5 εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού ανεβάζοντας μάλιστα σχετικές φωτογραφίες στο instagram. Με τον τρόπο αυτό, ο παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας χαρακτηριστικά: "Το πρώτο βήμα προς την #ελευθερία"

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved