Λουκία Παπαδάκη: «Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: «Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα (11/5) η Λουκία Παπαδάκη, η οποία μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega «Έξαψη».

Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία της στην τηλεόραση και όσα της αρέσουν σε αυτήν.

Μιλώντας για το ξεκίνημά της στην ιδιωτική τηλεόραση, η γνωστή ηθοποιός είπε:
«Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990. Την εκπομπή την είχε ξεκινήσει η Νανά Παλαιτσάκη, που έφυγε ως ανταποκρίτρια στον πόλεμο του Κόλπου, και πήγα εγώ στη θέση της. Μου άρεσε πολύ. Ήταν το έμβρυο της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ό,τι κάναμε το κάναμε για πρώτη φορά. Η ιδιωτική τηλεόραση ήταν ένα άλλο μέσο. Με ενοχλεί ότι πολλοί άνθρωποι στην τηλεόραση δε συνειδητοποιούν ότι όταν μιλούν σε πολύ κόσμο και δεν τον ξέρουν, έχουν ευθύνη. Δημιουργείς τρόπο σκέψης, τάσεις. Τότε ήταν όλα φρέσκα, με τρέλα, κάτι χωρίς προηγούμενο».

Και συνέχισε μιλώντας για την τηλεοπτική σειρά «Έξαψη»:

«Στην "Έξαψη", η Γιούλικα Σκαφιδά, που στο σίριαλ είναι η μία μου κόρη, είναι ένα σπάνιο πλάσμα. Με το που μπήκα στη σειρά ήταν από τους ανθρώπους που με ρωτούσαν κάθε μέρα αν είμαι καλά και αν έχω εγκληματιστεί. Είναι ένα εξαίρετο πλάσμα. Ο ρόλος μου, η μητέρα των κοριτσιών, έχει μεγάλη αδυναμία στη Βίκυ, που είναι και η μικρότερη κόρη».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved